dwupółkowy czy jedno półkowy ?
dwupółkowy czy jedno półkowy ?
witam ! Posiadam rower Rockrider fr6 i zastanawiam się nad kupnem nowego amortyzatora i nie wiem czy wybrać jednopółkowy czy dwupółkowy.
Mój budżet to 0-1000zł.
Mój budżet to 0-1000zł.
Re: dwupółkowy czy jedno półkowy ?
66/totem
-
- moderator
- Kontakt:
@KubaLa
też kiedyś tak myślałem, ale podobno chodzi jeszcze o sztywność i inne siły które działają na główkę.
też kiedyś tak myślałem, ale podobno chodzi jeszcze o sztywność i inne siły które działają na główkę.
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Re:
tak tak do tej ramy tylko Hi-endowy amorZalas pisze:Od RST uciekaj a Sr Suntour se odpuść
Re:
chyba nie macałeś nowych Suntourów, typu Auron czy DuroluxZalas pisze:Od RST uciekaj a Sr Suntour se odpuść

-
- moderator
- Kontakt:
@SZEryk
Do ramy 150mm proponujesz mu Circusa 100mm? albo 30 Gold? Gratulacje
Do ramy 150mm proponujesz mu Circusa 100mm? albo 30 Gold? Gratulacje
Trek Session Park
-
- Kontakt:
Tylko nowe Suntoury - Durolux RC2 na ten przykład - są bardzo bardzo fajne, nowe i jak to określiłeś 'porządne.
Żeby nie było - sam za firmą nie przepadam, dalej cierpię z powodu XCRa w którym dosłownie NIC nie jest dobre, ale Duroluxy RC/RC2 są naprawdę godne uwagi, gdyby nie fakt że udało mi się kupić tak tanio nowego Lyrika RC2DH zapewne sam bym kupił Duroluxa.
Ba, nawet Epicony z lepszymi tłumikami są ciekawymi widelcami, jeśli jest możliwość obniżenia skoku jak w Solo Air w Rock Shoxach zapewne taki właśnie Epicon wyląduje w moim nowym projekcie
Żeby nie było - sam za firmą nie przepadam, dalej cierpię z powodu XCRa w którym dosłownie NIC nie jest dobre, ale Duroluxy RC/RC2 są naprawdę godne uwagi, gdyby nie fakt że udało mi się kupić tak tanio nowego Lyrika RC2DH zapewne sam bym kupił Duroluxa.
Ba, nawet Epicony z lepszymi tłumikami są ciekawymi widelcami, jeśli jest możliwość obniżenia skoku jak w Solo Air w Rock Shoxach zapewne taki właśnie Epicon wyląduje w moim nowym projekcie