Witam.
Może ktoś zna w Polsce sklep (albo zagraniczny na terenie UE) który posiada w ofercie rowery typu w/w Kona?
Obowiązkowo singlespeed, hardtail (pełny, bez amora z przodu) i oczywiście heble tarczowe. Poszukuję takiej konfiguracji, maksymalnie w cenie Unit'a czyli do 3500-4000 PLN.
Jeśli znacie tez konkretne modele to prośba o info.
Kona Unit i podobne
Rigid - fakt mój błąd 
Celuje w 28/29. Do wszystkiego głównie po mieście. Szybkie przemieszczanie się, dla frajdy niż z punktu A do B. Nie biorę pod uwagę typowego MTB/XC - miałem i to nie to. Koniecznie musi być takiej konstrukcji jak w/w Kona - pełny sztywniak, jeden bieg, heble tarczowe.
Znalazłem kilka modeli, niestety są one popularne za Wielkim Oceanem, W PL słabo pod tym względem.

Celuje w 28/29. Do wszystkiego głównie po mieście. Szybkie przemieszczanie się, dla frajdy niż z punktu A do B. Nie biorę pod uwagę typowego MTB/XC - miałem i to nie to. Koniecznie musi być takiej konstrukcji jak w/w Kona - pełny sztywniak, jeden bieg, heble tarczowe.
Znalazłem kilka modeli, niestety są one popularne za Wielkim Oceanem, W PL słabo pod tym względem.
Niestety - patrząc na to co jest oferowane w Polsce raczej trudno będzie dorwać taki sprzęt. Moja sugestia - czemu by takiego nie złożyć?
Myślę że spokojnie da radę się zmieścić na fajnym osprzęcie w tych pieniądzach 
Myślę o ramie pokroju Dartmoor Primal 29 - myślę że na bardzo przyzwoitych częściach idzie złożyć taki rower spokojnie mieszczący się w budżecie

Myślę o ramie pokroju Dartmoor Primal 29 - myślę że na bardzo przyzwoitych częściach idzie złożyć taki rower spokojnie mieszczący się w budżecie

http://www.planetx.co.uk/ Tutaj możesz znaleźć sporo specyficznych rowerów i części.