OSZUST ! ! ! UWAGA ! !
-
- Kontakt:
ja kupilem opony verticala (pisalo ze nowki) od kolesia z allegro za 100zł (i jedna i droga) i dostalem opony cale popekane drut w oponie zgiety na pol (gosc poskladal opopny drutowe) i do tego gosc powiedzial ze mi nie zwroci kasy i powiedzial fuck you, ja se mysle, mieszkam nie daleko, pojade do kolesia i mu wpierdole, pojechalem do sacza i tu kurwa otwiera mi jakis dziadek i z laski malo co mi nie przypierdolil. kurwa sa chamy na swiiecie
witam w tej smutnej chwili:)
ja tez mialem przygode z alegrowiczem, kupilem mostek lewy i malo co sie nie zabilem:# jak ladowalem po skokukierownica sie poluzowala i dobrze jakos sie utzrymalem na biku.teraz jestem bardzo ale to bardzo ostrozny i podchodze z dozym dystansem do allegro.
A tych h... powinno sie ....... . popieram kazda z opcji wymienionych powyzej, ale najbardziej podoba mi sie ta z oklepaniem kolesia bo to moze do niego dotrze
pozdr
ja tez mialem przygode z alegrowiczem, kupilem mostek lewy i malo co sie nie zabilem:# jak ladowalem po skokukierownica sie poluzowala i dobrze jakos sie utzrymalem na biku.teraz jestem bardzo ale to bardzo ostrozny i podchodze z dozym dystansem do allegro.
A tych h... powinno sie ....... . popieram kazda z opcji wymienionych powyzej, ale najbardziej podoba mi sie ta z oklepaniem kolesia bo to moze do niego dotrze
pozdr
..come one and take your best shot!!!!!...
-
- Kontakt:
A ja bym chcial uslyszec druga strone konfliktu, bo poki co wypowiedzial sie "poszkodowany". Capulet, z Twojego opisu przedmiotu nie wynika nic pomyslnego, bo rozwalona korbe mozna poznac golym okiem bez zakladania. To jedna rzecz, druga sprawa: nie bardzo rozumiem, co masz na mysli piszac, ze korba wchodzi luzno na os. Jasne, do pewnego momentu MUSZA luzno wchodzic, dopiero pozniej zaczynaja sie klinowac na osi. Sprawdz, bo moze masz np. zbyt krotka os i sprawa wyglada tak, jakby korby byly mocno rozbite. Naprawde fizycznie, normalnym narzedziami raczej nie da sie zniszczyc kwadratow w korbach tak, zeby przelatywaly pozniej przez oske na relaksie. Zgodnie z sugestiami przedmowcow sprawdz korby na innym wkladzie.
Oskarzeniami latwo rzucac, ale jak dla mnie "dowody winy" nie sa przekonujace.
Oskarzeniami latwo rzucac, ale jak dla mnie "dowody winy" nie sa przekonujace.
http://tiny.pl/8mm