Suntour Duro NS vs RST Delta HL
Suntour Duro NS vs RST Delta HL
Mam amor rst delta hl(124mm) i chce zmienic na suntour duro NS (130mm) ten drugi to olejówka. Czy ktos wie ile kosztuje nowy?? Ktoś ma, jak sie sprawuje po parametry ma przeiez calkiem calkiem:D Prosze o podpowiedz
a dlaczego chcesz zmienić??przecież DELTA to zajebisty amor... no chyba że sie popsuł ;D ale wiesz co ja sadze że już nie warto zmieniać amora ja bym poczekał do wiosny i kupił jak już będzie coś na 2005r. pozatym duro to nie jest dobry amor...korona pęka
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
-
- Kontakt:
Duro beda jakie byly tylko ze niewiedomo kiedy. Tak samo jak z NS bylo. Byl sobie jakis czas i nagle koniec. Tak samo bedzie z duro. Zobaczycie jakie ceny beda osiagac te amory wkrotce :P
Widzialem ze duro na Allegro poszedl oststnio za 600 zl :)
Widzialem ze duro na Allegro poszedl oststnio za 600 zl :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
Ja mam DELTE HL już 5 lat (pierwsze które wyszly) - ale niestety już ma takie luzy że chej, no i górne golenie mi się zdarły.
Z tego powodu szukam czegos i chyba kupie Duro, bo za ta kasa to niezly widelec.
O ile wiem to już są Duro na 2005.
Są dwie wersje D i E, a w każdej wersji jeszcze dwie
Jeden jest z górnymi goleniami Cr-Mo i są pochromawane i ma skok 130 albo 100 - kosztuje 490 w sklepie
Drugi ma golenie alu i są czarne, skok tak samo i kosztuje 749 (albo jakos tak)
Z tego powodu szukam czegos i chyba kupie Duro, bo za ta kasa to niezly widelec.
O ile wiem to już są Duro na 2005.
Są dwie wersje D i E, a w każdej wersji jeszcze dwie
Jeden jest z górnymi goleniami Cr-Mo i są pochromawane i ma skok 130 albo 100 - kosztuje 490 w sklepie
Drugi ma golenie alu i są czarne, skok tak samo i kosztuje 749 (albo jakos tak)
Maliny się kończą