no cz miec takie coś, kiedyś było w starych amorach, ramach też, ale traz tego juz nie robia, w a-gangu nie ma i w amorkach tez juz nie ma, ja myslałem o canti do tyłu bo mi obręcz troche chodzi na boki, ale tej "przelotki" nie mam : (
więc jak ??
brakeless i inne dziwne configi
dospawaj sobie.
co do hamowania.
1. na pedale i przedniej oponie- standard.
2. pietą po ziemi na pedale- używam tego ale tylko w zakręcie, tylko wtedy sięgam dobrze ziemi. w czasie jazdy czasem samo z siebie wychodzi :)
3.Nogi po ziemi czasem awaryjnie raz dziennie. Generalnie unikam.
4. nie wiem jak można "but na przednie miedzy widelki - jak z gorki jade
"- mam duży i szeroki widelec treka bruisera z 24" oponą i chyba by mi stopę przemieliło przy prędkosci jeszcze.
5. zeskakuje zawsze nawet jak miałem hamulce na manualu (bez hamulca zawsze). Zeskakuje jak już nie ma innej opcji.
co do hamowania.
1. na pedale i przedniej oponie- standard.
2. pietą po ziemi na pedale- używam tego ale tylko w zakręcie, tylko wtedy sięgam dobrze ziemi. w czasie jazdy czasem samo z siebie wychodzi :)
3.Nogi po ziemi czasem awaryjnie raz dziennie. Generalnie unikam.
4. nie wiem jak można "but na przednie miedzy widelki - jak z gorki jade
"- mam duży i szeroki widelec treka bruisera z 24" oponą i chyba by mi stopę przemieliło przy prędkosci jeszcze.
5. zeskakuje zawsze nawet jak miałem hamulce na manualu (bez hamulca zawsze). Zeskakuje jak już nie ma innej opcji.
dupa.