Skradziono Scotta
-
- Kontakt:
Skradziono Scotta
Ej słuchajcie 3 lipca w Wejherowie (kolo Gdańska moze ktos mieszka itd. :-/) zakosili mi rower Scott Voltage YZ2... Nic specjalnego ale zawsze to kosztuje te 2 tysiace :-/ nie mam tyle pieniedzy zeby kupic lepsze rower a nie powiem że poskakać lubie :( dla mnie strata 2 tysiaków to rzecz praktycznie nie odrobienia :( może przy odrobinie szczescia odzyskam go :((((((( błagam plis jakbyscie tylko mogli jakos pomuc co piszczie - downhillowcy@wp.pl
szkoda że tak wygląda mój pierwszy post na forum Dh-zone ;( trudno... są na tym swiecie głupie kut**y, radnące rowery :((((
siema - Grave Digger ( niech Manitou bedzie z wami [ i ze mną też :(((((((] )
szkoda że tak wygląda mój pierwszy post na forum Dh-zone ;( trudno... są na tym swiecie głupie kut**y, radnące rowery :((((
siema - Grave Digger ( niech Manitou bedzie z wami [ i ze mną też :(((((((] )
http://www.pinkbike.com/photo/983747/
-
- Kontakt:
heh... polska policja jednak działa :) ujeli złodzieja mojego bika... pó(u)ki co jest na odwyku ale rozprawa o zwrot hajsu jest nieunikniona. Rodzice obiecali mi sponsoring w wysokosci 2000zł :] także sam sex. dołoże coś z portfela bo się troszke uzbierało i na nowy sprzęcik jak znalazł ;)
zastanawiam się czy po zakonczeniu całej sprawy zastosować jakieś kary cielesne wobec złodzieja (mam adres itd.) :> jakieś propozycje ?
ahahah beka, aż trudno uwieżyć w to, że rower zakosił mi sąsiad przy pomocy kolegi z łąwki szkolnej :P
LAJF SAX
nie ufam już teraz nikomu bo każdy może okazać się ******, co może mnie wykręcić ;)
nara - szczęśliwy ziom ;)
zastanawiam się czy po zakonczeniu całej sprawy zastosować jakieś kary cielesne wobec złodzieja (mam adres itd.) :> jakieś propozycje ?
ahahah beka, aż trudno uwieżyć w to, że rower zakosił mi sąsiad przy pomocy kolegi z łąwki szkolnej :P
LAJF SAX
nie ufam już teraz nikomu bo każdy może okazać się ******, co może mnie wykręcić ;)
nara - szczęśliwy ziom ;)
http://www.pinkbike.com/photo/983747/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: