OBRĘCZ DO Dirt Street
OBRĘCZ DO Dirt Street
mam pytanie jaka obręcz jest godna polecenia potzrebuje naprawde mocnej obręczy która wiele wytrzyma mam na oku 4 obręcze
VUELTA ARLINE 3
MAMMUTH
SUPRA MT
DM 24
moze jakieś inne propozycje do 110 zł ma byc pod v-ki pomóżcie
VUELTA ARLINE 3
MAMMUTH
SUPRA MT
DM 24
moze jakieś inne propozycje do 110 zł ma byc pod v-ki pomóżcie
Domo a wedlug ciebie Maxtal to co to jest ? ze niby lepsze to tez alu nazwane przez Mavica Maxtal :). ale fakt Mavic 321 to jest to tylko szkoda ze brak na 24" , 521 troche waskie sa ale tez bdb.Ja planowalem wziasc supre mt na 24" wysoki scianka boczna bdb do vke , szkoda ze szkola kosztuje...:/..pzdr
www.mm-foto.pl
dm24 mam na przodnie i nienaciągniete szprychy i sie uczyłem barspina i w huy razy kółko waliło bokiem o siemie i sie jakos trzyma, z tyłu mam mamuta24'x48 i tez sie trzyma...ale nie ma nic niezniszczalnego, na jakims zagranicznym forum widziałem link do zdjec roweru erenesa po dniu jazdy ...jak to czytasz rns to wklej to i pokaz co mozna zrobic z mamutem...
Yyyy... Szczerze?? Supra MT mimo ze taka ciezka, zajebista, pancerna i wogole nie do zdarcia to latwo sie centruje :P Pocwiczcie 180 na plaskim tozobaczycie hehe:P a moze Supra V za 179zl?? Wysoka, szeroka, ciezka i powaznie sie trzyma dziwka jedna... tam minimalne bicie 1-2mm to nic
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s: