IGNORACJA !

Rozi
Kontakt:

IGNORACJA !

Post autor: Rozi »

witam
chcalem kupic ochranaicze w sklepie tym i pisalem do nich mejle pisalem do obydwu gosci na gg i zero odpowiedzi zamówilem go i nic kiedys z jednym gadalem i bylo ok a teraz zero odedzwu

JEZELI ZYJECIE TO SIE ODEZWIJCIE ! :D

pozdro dla epicentrum :)
Rozi
Kontakt:

moze ktos cos wie na ten temat mzoe gdzies wyjechali bo 10 maja miala byc dostawa rzeczy 661
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Odpusc. Tez chcialem tam zamowic Dainese'y ale wybralem Gregorio.
Karko
Kontakt:

Post autor: Karko »

Rozi wyluzuj .... Ja także mam sprawe dotyczacą EPICENTRUM ale spokojnie czekam . Dostawa zapewne była . Naprawde ludzie z Epicentrum są spox zarówno Luxsus jak i Brzydal . możliwe że są zajeci albo cos takie życie .
GG: 1725215 Jelenia Góra
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

ja gadałem z Luxsusem na gg, wyglądało że sie dogadaliśmy(wporzo kontakt , konkretna propozycja cenowa) wysłałem mejla na adres sklepu tak jak sie umówiliśmy, miałem dostać na nastęny dzień informacje czy jest ten towar który zamawiałem ale niestety przez kilka dni nie dostałem odpowiedzi ani mejlem ani na gg i zrezygnowałem z zakupu w Epicentrum.

mimo wszystko bede próbował tam kupować bo mają konkretny sprzęt w sklepie no i możliwość negocjacji cen :)

pozdro
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

taa wiem cos o tym...sprawa wyglada tak:zamowilem troche stuff'u ponad 2 tygodnie temu,2 tygodnie temu we wtorek dzwonilem do "Brzydala" i zostalem zapewniony ze paczke wyslal.Ok.28 kwietnia Brzydal wyjechał do Niemiec,wrocil w sobote.Paczki jak nie bylo tak nie ma.Udalo mi sie z nim skontaktowac dzis rano i dowiedzialem sie ze Luxus nie wyslal paczki bo mu czegos brakowalo,ale On nie wie czego wiec poszuka i zadzwoni do mnie jeszcze dzis.Moj telefon o 9:40,telefon Brzydala o ok.12:30 od tego czasu cisza.Dzwonilem 40 minut temu jeszcze nie wiedza czego brakuje.Bede jeszcze dzwonil.A dowiedzialem sie tez ze dystrybutor 661 do Polski zrezygnowal.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Rozi
Kontakt:

dystrybutor jak to zrezygnowal ?????
przeciez na jego stornie jest katalog produktów 2004 ???

kiedys tez gadałem z nimi i spoko tylko teraz ostatnio jakas taka kicha :/
piotrex
Kontakt:

tak mi powiedzial Brzydal...moge sie spytac jak to jest jak tak Cie to nurtuje ;)
Rozi
Kontakt:

OK SĄ NARESZCZIE NO I MOZNA SIE ZNIMI SPOKO DOGADAC :d
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

cierpliwość jest najważniejsza :D
Rozi
Kontakt:

juz spoko temat uwazam za zamkniety :D

polski dystrybutor naprawde jednak zrobil kupe ;/

no nic kupie oponki najpierw <lol>
piotrex
Kontakt:

juz po nich nie jedzcie,w tej chwili skonczylem gadac z Brzydalem i glos ma taki nie specjalny...;/.Zdaje sie ze wspolnik ktory mial wysylac paczki dal pupy i tyle..
Rozi
Kontakt:

teraz mam kolejny problem ;/
a mianowicie czy w obrecz http://www.poreba.made.pl/index.php?i=of&id=dri4-18 wejdzie oponka nokian nbx 2.5 ????

obrecz jets szerokosci cos jak dm 18
brzydal
Kontakt:

Post autor: brzydal »

problem Panowie polegał na tym że nie było mnie przez ponad tydzień w polsce więc sprawy przekazałem Luxsusowi. Zaszło troche nieporozumień i nie wszystko potoczyło sie tak jak powinno za co bardzo przepraszam. Dodam że jestem pod dużym wrażeniem Unii Europejskiej do której wejscie w kwestiach rowerowych dało nam brak regulacji prawnych powodujący zastój w dostawach sprzetu i w jego importowaniu. Dystrybutorzy mają balagan przez co i my nie mozemy chwicic ładu.

Panowie staramy sie jak mozemy ale nie robimy wam na złość przecież to nie w naszym interesie ani nie w waszym.
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

brzydal, macie na stanie stery brave machine?

jak z hi story, będą jeszcze jakieś odcinki?
brzydal
Kontakt:

Post autor: brzydal »

na stanie nie ma tych sterów ale są fajne stery pancerne tiogi z korkiem a 'la bmx'owym (można przepuścić linke przez korek) model mx-1 polecam.

z hi-story to wielka niewiadoma. troche czasu brak. strone teamu czekają zmiany i wszystko okaże sie w praniu. troche by mi brakowało historyjek rodem z EP ale jak nie bedzie czasu to nic nie poradze.
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
Michał
Kontakt:

Post autor: Michał »

Witam

Przykro mi że niektórzy zrazili sie do naszego sklepu powstał on tylko z myśla o Was .Staramy sie być służyć wam radą w każdej kwestii .Jesteśmy tylko ludzmi i popełniamy nieraz błędy dostajemy wiele maili dziennie z róznymi zapytaniami i nie ukrywam ze możemy przoczyć jakiś Bądzcie wyrozumiali !!!

Co do części na które długo czekacie - jesteśmy uzależnieni od dystrybutora -i niemamy na to wpływu.

Pozdrawiam i przepraszam w imieniu EPICENTRUM za wszelkie problemy

Zapraszam także do gdyni na zawody 4x które mamy przyjemność sponsorować
www.sklep.dirt.pl staramy sie umilić wam życie
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Wrzucie nr tel na strone. Chociaz pewnie jest i ja nie widze co nie?
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

brzydal, widzę że czasami jeździsz do niemiec.
Może przywiózłbyś stery nicolai fett set(25mm inserty) myślę, że byłoby bardzo wielu chętnych o ile cena byłaby w miarę rozsądna.
ODPOWIEDZ