Sklepy intenretowe
Sklepy intenretowe
Macie zaufanie do sklepow internetowych? No bo cos mi nawalaja. Zamowilem cocka ale maja jakies problemy z producentem bo ich niema i tak samo jest z piasta. Napinacz PMSOCHO wyslal bardzo szybko ale co ja bede jezdzil na koleczkach?? nie no troche tego czekania jest. mieliscie juz kiedys problemy ze wam nie rzyslali badz wplaciliscie 10% i nic nie dostaliscie?? TZN moge chyba ufac temu sklepowi bo ma renome i nawet na tej stronce jest do niej link..
-
- Kontakt:
(012) 426 28 41 DunCon Sp. z o.o.
Polecam ich swojej uwadze. Jesteśmy tylko sklepem i nie mamy władzy nad importowaniem sprzętu czy jego dystrybucją a DunCon ostatnio miesza sie w zeznaniach bardziej niż myśleliśmy że to możliwe.
Powtarzam. Robimy co możemy zeby dostarczyc wam najwyższą jakość usług ale nie mamy władzy nad wszystkimi a ci wszyscy nie zawsze jeszcze pracują tak jak powinni. Prosze o troche wyrozumiałości.
Polecam ich swojej uwadze. Jesteśmy tylko sklepem i nie mamy władzy nad importowaniem sprzętu czy jego dystrybucją a DunCon ostatnio miesza sie w zeznaniach bardziej niż myśleliśmy że to możliwe.
Powtarzam. Robimy co możemy zeby dostarczyc wam najwyższą jakość usług ale nie mamy władzy nad wszystkimi a ci wszyscy nie zawsze jeszcze pracują tak jak powinni. Prosze o troche wyrozumiałości.
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
-
- Kontakt:
Witam
Przykro mi że niektórzy zrazili sie do naszego sklepu powstał on tylko z myśla o Was .Staramy sie być służyć wam radą w każdej kwestii .Jesteśmy tylko ludzmi i popełniamy nieraz błędy dostajemy wiele maili dziennie z róznymi zapytaniami i nie ukrywam ze możemy przoczyć jakiś Bądzcie wyrozumiali !!!
Co do części na które długo czekacie - jesteśmy uzależnieni od dystrybutora -i niemamy na to wpływu.
Pozdrawiam i przepraszam w imieniu EPICENTRUM za wszelkie problemy
Zapraszam także do gdyni na zawody 4x które mamy przyjemność sponsorować
Przykro mi że niektórzy zrazili sie do naszego sklepu powstał on tylko z myśla o Was .Staramy sie być służyć wam radą w każdej kwestii .Jesteśmy tylko ludzmi i popełniamy nieraz błędy dostajemy wiele maili dziennie z róznymi zapytaniami i nie ukrywam ze możemy przoczyć jakiś Bądzcie wyrozumiali !!!
Co do części na które długo czekacie - jesteśmy uzależnieni od dystrybutora -i niemamy na to wpływu.
Pozdrawiam i przepraszam w imieniu EPICENTRUM za wszelkie problemy
Zapraszam także do gdyni na zawody 4x które mamy przyjemność sponsorować
www.sklep.dirt.pl staramy sie umilić wam życie