miałem wypadek

Adri@n
Kontakt:

Post autor: Adri@n »

ja jeszcze zadnego wstrzasu nie zaliczylem ale przygoda z rowerem sie dopiro zaczyna to jeszcze nic straconego;)
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

no ja przyrznalem na banie z ok.1,5 m ale z duza predkoscia i o "kocie łby" :]
gdyby nie integral... ech , szkoda gadac. jezdzic w kasku ludziska .
a jak sie uczylem na snowboardzie smigac to na hope 2 dnia polecialem i jak zrobilem koziolka , spadalem na pysk to ok 1,5 roku czulem to jak ziewalem :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

no ja dopiero zaczynam wiec nie wiejm co bedzie w przyszlosci ale mam nadzieje ze nie zalicze wstrzasu muzgu,glebe z hopy juz mialem i na leb padlem naszczescie pozyczylem orzecha od kumpla bo inaczej nie wiem jakby sie to skoncylo ?! pozdro
aha kurde o co biega z tym'pomogl' ??????????????????????????????????????????????
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

juz wiem o co biega ale i tak nie mam ani1 pomogl
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Spen
Kontakt:

Post autor: Spen »

Ja tez dopiero co zaczelem zabawe z rowerem i nie mialem tak extremalnych gleb jak np. lukassszzz, ale np. tydzien temu z predkoscia ok 30km/h trenowalem skok na pomost [pomost ok 6 m.] ale gdy juz na niego wskoczylem zaczelem hamowac i wpadlem w poslizg. Efekt jest taki ze wjebalem sie do jeziora [pamitam ten widok tonacego draga - ;\ (wylowilem go ofkorz :D)].
Hyhy a i jak bylem maly [moze 9 lat] to na bmx'ie z hoopy chcialem sie wybic i przednim kolem i jak juz bylem na samej gorze [hoopa niewielka - 1m] najechalem na dziure jakas i przelecialem przez kiere tak fajnie a rower spadl na mnie i od tego czasu kolo lewego cycka mam kolisty znaczek odbity od kierownicy ktora we mnie wtedy przyjebala :].
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

[quote="Pi3tr0"]ja tak mialem w czechah na koloni po pijaku jak sie zjebalem ze schodow 6-8schodkow ale ostre byly a obudzilem sie w moim pokoju jak kumple pili wodke :D taka impreze przegapilem:)[/quote]

kolonie w czechach rzadza... :P

moja kumpela [ok. 2.6promila] wpadla z alkoholem na koloniach...
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Ja miałem wstrząs mózgu 2 razy - raz jak miałem 8 lat z rozpędu wjechałem głową w ścianę, a drugi raz 2 lata temu na rowerze. Typowe akcje - zaniki pamieci, lekkie zaburzenia wzroku objawiające się tym że nie mogłem przeczytać tego co ktoś napisał do mnie na GG - widziałem pojedyńcze litery ale nie byłem wstanie ich poskładać w całe wyrazy. Oczywiście bełty poszty do kibelka. Potem było najgorsze - położyłęm się i miałem na zmianę napady zimna tak że się trząsłem i gorąca - zalewałem się potem - i tak przez pół godziny z częstotliwością co kilkadziesiąt sekund....okropne.
3 dni w szpitalu, potem tydzień leżenia w domu i jeszcze 3 tyg patrzenia się jak kumple jeżdżą na bikach. nie polecam
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
.Mati.
Kontakt:

Post autor: .Mati. »

o qrwaa mac widze ze tu kazdy juz mial wstrzas mozgu po 5 razy... a mi sie jeszcze nic nie stalo, czyli rozumiem ze wszystko przede mna :-/// jak czytam o niektorych glebach to az jezdzic sie nie chce.... bo po co sie tak marnowac.... a poniej wlaczam filma rowerkowego i nogi same mi sie pedałują :DDDDD
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

ja mialem raz, zanurkowalem z murka głową w beton:P
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

oczywiście przez kiere, a nie bez roweru dla zabawy:P
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

Ja skakalem ze schodow i mi sie amor zlamal. Nic nie pamietalem dzien wstecz i dwa dni nic nie kojarzylem. Pomylilem kumpla ze stara itd..
Rower ??? A co to ??
Jumper
Kontakt:

Post autor: Jumper »

ja miałem tez nieciakawą przygode może nie na rowerku ale zwiazane to jest jakiś rok temu miałem zapalenie mózgu <smiertelne nie leczone na czs> nio i znalazłem sie w szpitalu na oddziale chorób zakaznych nio kiedy dowiedziałem sie od doktorowej że nie bede juz mugł jeżdzic na rowerku przezyłem szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie to było tak jak by ci ktos powiedział ze masz raka i zostało ci 2 miechy zycia .

Przeżyłem depresje ale powiedziałem sobie raz sie zyje jak nie na bajku to i tak kiedys zgine i jeżdzę cały czas .

Powaga nierzyczę nikomu tej choroby wbijaja 11cm ogły w kregosłup i pobieraja rdzeń . Boli jak skór, jak by cię pod 220 V podłączyli
Redbull doda ci skrzydeł / Ja latam ,on lata, jasne głupki pełny serwis.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

hehe....ja 3 razy żem głowe rozwalił ...w tym raz na cmentarzu :-0 i raz na biku (a dzień wcześniej kask kupiłem i zapomniałem go ze sobą wziąć...pechhhhhhhh), ale taki dirt jest chyba bezpieczny????

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=41773
http://dhcyc.pinkbike.com
dhcyc
Kontakt:

I tak Jumper trzymaj!!!!! Bike górą!!!!!!!!!!!
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

ja tez tak mialem.
polamalem widelec i jebnelem na pysk.pol geby starte ale bylo zemne duzo osb to sie pozbieralem.zadzownili po takdse a do szpitala na drugoi dzien pojehalem
.i po czasie dopiero zaczalem sobie przypominac co sie stalo.ale i tak wszystkiego nie pamietam
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

Jumper wiem co czules. Mnie lekarz tez kiedys cos takiego powiedzial. Mam jakis zespol zhilberta czy ki ****. No i mi powiedzial ze jak za duzo wypije, albo poddam organizm za duzemu wysilkowi to zejde z tego swiata. GOWNO PRAWDA!!!!!!!
na urodzinach kumnpla wypilem tyle ze mi sie film urwal, na sylwku tez w **** wypilem i nic mi nie bylo...
Jezdze normalnie, bez zadnych zachamowan i zyje :P
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
dhcyc
Kontakt:

Kutwa...to jest dobry adres!!!!!!!!!!!

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... otos&photo
Xprot

Post autor: Xprot »

wow
wstrzas mozgu....

jaraj maryche to i tak nic nei bedziesz pamietal....naewt bez wstrzasu
rallybroda
Kontakt:

Post autor: rallybroda »

ja tez ostatnio mialem rozsybke... niedolecialem na dircie przednim kolem i sie poprostu wbilem w opadowke rowerem, a sam polecialem na ryj na plaskie, naszczescie mialem ff :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=356862
www.freeride.swidnica.prv.pl
ODPOWIEDZ