ja mam do sprzedania tanio ramke do zjazdu dalpe dh naprawde mocna rama max 240mm skoku z tlumikiem dnm st8rc 750sprezynka dodaje drugi nowka wachacz!! jak cos to pisz 2299346 lub na maila jacksonns@o2.pl
hehe skąd dostaniesz takie sexowne rurki:P no wiesz sa hurtownie takie:P gdzie mozesz sobie kupić jakie sobie tylko rurki zamarzysz:P jest ona np w jelczu;] i rózne przekroje wymiary itp:p niepamietam linka ale poszukaj bo jest pełno czegos takiego;]
witam hehe ja tak odbiegne troszke od tematu ale na tej stronce www.rowerki.tk
rozbawil mnie opis sountura duro
a mianowicie slowko a wlasciwie zdanie :"Duro to potężny amor do bardzo agresywnej jazdy."
to wszystko pozdrawiam
p.s ja wole sztywniaki pozdr
ja mam ramke do sprzedania jest to 18' scott g-zero30 z tlumikiem DNM st 8RC do tego dodaje 3sprezyny o roznych twardosciach tylko za 1000zl mam papiery
kontakt:
gg-3354741 e-mail-szalony0@vp.pl
sprzedaje full na gwarancji zainteresowani mail gg:3354741
Ja tam sobie od teraz kazda rame bede robił sam,bo raz ze wychodzi wiele taniej w porównianiu do seryjnych a dwa ze jest zrobiona idealie podemnie i wszystko jest tak jak chce.A nie tak jak sobie ktos na tajwanie wymyslił !!!!
Moze kiedys pomysle o zrobioenu paru ram i ich sprzedazy ale najpierw musze zrobic nową i ja pokatowac.
Oczywiscie stal wielki skok i design brooklyna !! :D