Poczta polskaaaaaaaaaa
Poczta polskaaaaaaaaaa
Czesc mam pytanie jezeli koles prześle mi paczke ja wyjde odebrac i bede
chcial najpierw otworzyc przed płaceniem i tam niebedzie tego co chcialem
zeby było to moge spowrotem zaklec i dac mu i nieodebrac jej albo co mozna
zrobic jezeli przyjdzie paczka zapłaci sie listonoszowi i otorzy przy nim
paczke i niebedize tam towaru ? mieliscie juz takie sytuacje ? lub co mozna
zrobic zeby sprawdzic ze w paczce jest zeczywisicie ten towar który ma
przyjsc ?
pozdrawiam
chcial najpierw otworzyc przed płaceniem i tam niebedzie tego co chcialem
zeby było to moge spowrotem zaklec i dac mu i nieodebrac jej albo co mozna
zrobic jezeli przyjdzie paczka zapłaci sie listonoszowi i otorzy przy nim
paczke i niebedize tam towaru ? mieliscie juz takie sytuacje ? lub co mozna
zrobic zeby sprawdzic ze w paczce jest zeczywisicie ten towar który ma
przyjsc ?
pozdrawiam
to jest wlasnie najgorsze.. nie mozesz otworzyc paczki przed zaplaceniem...z drugiej strony jak listonosz mialby stac nad kazdym i kontrolowac, czy tamten przypadkiem nic nie wyciaga po klryjomu z paczki to by go pewnie ptak strzelil :)
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jakie firmy kuriwrskie bo sa chyba opcje w niektórych ze mozna otworzyc przed dostaniem paczki i wrazie czego nieprzykać jej tylko jakie to za firmy ?
http://www.maciejchmiel.blogspot.com
fb: maciejchmiel.com
fb: maciejchmiel.com
z tego co wiem to musisz zaplacic za paczke, i dopiero potem otwierasz, najlepiej robic to na poczcie, w okienku, zeby byli swiadkowie, bo w innym wypadku to masz posprzą tane, tak jak mowiliscie, najlepiej robic zakupy w zaufanych sklepach, przeciez zawsze mona towar wymienic:)
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Jak kupujesz coś używanego, to dagadaj się z gościem aby przesłał Ci np kopię dowodu osobistego + prawo jazdy (aby był adres) i umowę, która mówi, że płacisz za paczkę przy pobraniu i masz np 24h na zwrot towaru (bez podania przyczyny). JA tak sprzedawałem ramę i amora i na początku potencjalni klieci pękali, ale jak im to przesłałem to było OK. Jak ktoś ma legalny i dobry sprzęt do sprzedania to nie bedzie pękał. POzdro
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
Ja wyslalme juz z 80 paczek z czego okolo 20 za pobraniem , nigdy nie mialem zadnego wala i nikt nie mial do mnie pretensji o towar :).co do odbierania paczki to jak zaplacisz to do piero wtedy sobie mozesz otworzyc i jak dostaniejsz np kartofle zamiast amora to juz na policje z tym ale najlpeije odezwac sie do sprzedjacego i dac mu szanse postraszyc.
Poza tym kupowac tylko od zaufanje osoby ktora juz np sprzedawala jakies czesci , ja zawszej daje gwarancje ze jak towar nie jest zgodny np z opisem na aukcji to wracam kase i raz tak koles zrobil i nie bylo problemu.
Niestety jak sie kupuje uzywki taniej trzeva sobie zdac sprawe ze za ktoryms razme moze ktos zrobic nas w jajo :/ ale odpukac nikmu nie rzycze a tych co tak robia , chca nas zrobic ( DRAGMAN ! ) za jaja wieszcza a jak nie maja to na pal....
pzdr
Poza tym kupowac tylko od zaufanje osoby ktora juz np sprzedawala jakies czesci , ja zawszej daje gwarancje ze jak towar nie jest zgodny np z opisem na aukcji to wracam kase i raz tak koles zrobil i nie bylo problemu.
Niestety jak sie kupuje uzywki taniej trzeva sobie zdac sprawe ze za ktoryms razme moze ktos zrobic nas w jajo :/ ale odpukac nikmu nie rzycze a tych co tak robia , chca nas zrobic ( DRAGMAN ! ) za jaja wieszcza a jak nie maja to na pal....
pzdr
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
KUR** tylko nie poczta polska te H*** mi zaj**** kolo 350 zl rodzinka z niemczech wyslala mnie i kuzynce i nie doszlo no doslownie KU**** mnie zaczyna brac :((( (Heh.. kumplowi tez rodzinka poslala i tez nie doszla.... )
Do wszystkich z TG
nie wysylac kasy poczta bo hu** dostaniecie a nie kase :((( nawet jak bedzie owinieta w niepowiem co te .... to otweraja :((
Do wszystkich z TG
nie wysylac kasy poczta bo hu** dostaniecie a nie kase :((( nawet jak bedzie owinieta w niepowiem co te .... to otweraja :((
jak narazie giant ricon ale na 2005 NS'X :]]
gg 2109933
gg 2109933
-
- Kontakt: