MTB vs BMX

Xprot

Post autor: Xprot »

nie wie mczy mtb jest latwiejsze........ klocilbym sie i to ostro w tym temacie,...... na xsie fajnie sie jezdzi lekko sie kreci, fajnie podskakujee itd, trzeba uzyc sily.... jest sztywny to wybija sam z hopy...
a mtb.... potzreba tez sie wczuc, bany to latwizna z amorem, hopy trzeba umiec bo amor zjada itd,..... sa wady i zalty obu, kazdy jezdzi tak jak lubi
żulek
Kontakt:

Post autor: żulek »

bmx- tańszy mocniejszy nie trzeba być geniuszem od mechaniki po za tym wymaga więcej umiejętnośc i techniki i bo na polskich drogach to w te dziury jak wpadnie ci koło to na ryj lecisz na 26 celi to nie musisz bunnego umieć żeby na tym jeździc po za tym mtb - to mountain bike rowery górskie więc spierdalajcie do zakopanego na stok a nie kopiujecie od bmx ów street i dirt nie macie pojecia jak mnie wkurza jak jakiś kojeś wykręci tailwhipa albo barspina na dużych kołach ehhh........ BMX RULEZZZZZ a tak właściwie co ja robie na tym forum
mlody_milczar
Kontakt:

Post autor: mlody_milczar »

Ja mam aktualnie MTB ale na przyszły rok chcę złożyć BMXa bo to też zajebista sprawa. Ostatnio mam rozjebananą piastę tylną, więc biorę czasem od kumpla X i zajebiscie i mi się jeździ. Właśnie uczę się na X manuala i 360 z jazdy, robi sie to dużo łatwiej niż na dużym. Najlepiej więc posiadać i MTB i BMX takie nie za drogie.
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

bmx.tani ,mocny,do trików lepszy.
mtb,drogi,słabszy,lepiej się robi durze loty.

Ale zauwarzcie ze za średniej klasy amora masz spoko bmx,czyli cały rower,który napewno starczy na dłurzej niż amor.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

aha,na hwile byłem w posiadaniu bmx'a,i przez dwa tygodnie nauczyłem się trików kture na guralu prubowałem od ponad roku,jak siadłem na gurala to wszystko wychodziło,ale przaktycznie od tamtej pory niczego nowego się nie nauczyłem(niczego konkretnego),więc efekt jest taki ,że zbieram na bmx'a
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

BMX......................................................................MTB
...............................................................................
mały....................................................................duży
zwrotny...............................................................krowa
ciężki..................................................waży mw. tyle samo
sztywny...............................................................miękki
wygodny (serio!)................................................wygodny
mniej do psucia..........................................więcej do psucia
tańszy..............................................................droższy

I to chyba tyle...
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

bmx gówno zwłaszcza jak sie ma 200 cm wzrostu :P
jako drugi rower chciałbym miec cos cromo na kółkach 24"
ale i tak wielkie fulle RLZ :D
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

hehe Sven tak gada a jak kurde przyjechalem na jutrzenke na ixie to sie dziwnie patrzyl i mowil ze on na czyms takim latac nie bedzie :P BMX
www.hcfr.pl !!
Uzytkownik
Kontakt:

Post autor: Uzytkownik »

MIX jest najlepszy:
Rama: NSX Streetlegal
Kierownica: NSX Pure 4130
Mostek: Moto
Korba BMX
I wszystko pancerne!
HOOK-UP!
Kontakt:

Post autor: HOOK-UP! »

HA!! NIE ZGODZĘ SIĘ Z TYM,ŻE BMX JEST TAŃSZY-CHCESZ KONKRETNIEGO BMX'A? MASZ PRZE.****** Z CZĘŚCIAMI DO NIEGO W MĄDRYCH CENACH,A W MTB MOŻNA ZACZĄĆ OD PRZEJŚCIOWYCH PODZESPOŁÓW, BMX,CO? RÓŻOWE OPONY OD ROMETA? I KORBA O DŁ.100mm? POZATYM POLSKA MA SŁABE(EUFEMIZM!) SKATEPARKI MAŁO MIEJSCÓWEK,A MTB JEST BARDZIEJ UNIWERSALNE,POZATYM JEŻELI KTOŚ CHCE,LUB JEST W TYM KLIMACIE DŁUŻE TO JEDNAK TRZEBA MIMO SZALEŃSTWA WZIĄĆ POD UWAGĘ STAWY,BO NIE ŻARTÓW NIESTETY JA KRÓTKO JEZDZIŁEM NA BMX I SIĘ PRZEŻUCIŁEM NA MTB-ZUPEŁNIE INACZEJ ALE JAK NA POLSKIE WARUNKI TO JEDNAK LEPIEJ WG.MNIE
ALE 24'' O TEŻ OPCJA Z AMORKIEM-SPECIALIZED Pstreet ROCKS!
BUT PRICE-SUX
SO ENTERTAIN YOURSELF HOW DO YOU PREFER ONLY YOUR WAY AND CHOICE,DON'T MAKE IT DEPEND ON OTHER'S MAJORITY!
NEVER EAT YELLOW SNOW! GHAHA!!
ODPOWIEDZ