tani kwadrat, czy mocny ISIS.....
tani kwadrat, czy mocny ISIS.....
Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy warto kupić korbe z suportem na isis, czy też lepiej na kwadrat... :/
Uprawiam strit, nie jakiś mocno agresywny, ale dopiero zaczynam się rozkręcać:>
I jeszcze jedno... czy opłaca się kupować platwormy na maszynach??
I czy widelec a-gang jest mocny i czy jest podniesiony (czy jest wyżej??)
Prosze o odpowiedź ;)
Uprawiam strit, nie jakiś mocno agresywny, ale dopiero zaczynam się rozkręcać:>
I jeszcze jedno... czy opłaca się kupować platwormy na maszynach??
I czy widelec a-gang jest mocny i czy jest podniesiony (czy jest wyżej??)
Prosze o odpowiedź ;)
NSX x-up za 80zł nówka!! (20zł taniej)
NSX Leg Eaters 05 za 180zł nówka!! (20zł taniej)
wiec tak ja bym wzial isis ( mam fsa X-tream z rock ringiem i jestem zadowolony). Sczerze mowiac to szkoda floty na pedaly lepiej kup velgo a reszte doluz do korby. Mialem widelec a-gang ( mam da bomb) i nie jest on wyzszy niz normalny ale w sumie to za mocny on nie jest bo go zajebiscie pogiolem.....nie wiem jak bedzie z da bombem
DominiS
ok, to na pedałach troche zaoszczędzę... :)
a ISIS to pewnie mi truvativa polecicie :) - wezme ten, co na allegro chodzi za 199 i wstawie mniejszą zębadkę:)
a widelec, to chyba ten treka wezme :)
A pedały, to jakie polecanie?? (najlepiej z ceną:))
a ISIS to pewnie mi truvativa polecicie :) - wezme ten, co na allegro chodzi za 199 i wstawie mniejszą zębadkę:)
a widelec, to chyba ten treka wezme :)
A pedały, to jakie polecanie?? (najlepiej z ceną:))
NSX x-up za 80zł nówka!! (20zł taniej)
za to wszystko + pm socho jakies 500zl
boria: zamknij jape - dsla Ciebie wszystko jest lipa.. Modusa sa 2 wersje - ja mam ten za 99zl - na 4 lozyskach maszynowych.. wazy tone, ale urwac sie nie powinien.. wplyw moze miec tez to, ze nie jestem spasionym 15 latkiem tylko wazacym 60kg 20letnim mezczyzna :D
boria: zamknij jape - dsla Ciebie wszystko jest lipa.. Modusa sa 2 wersje - ja mam ten za 99zl - na 4 lozyskach maszynowych.. wazy tone, ale urwac sie nie powinien.. wplyw moze miec tez to, ze nie jestem spasionym 15 latkiem tylko wazacym 60kg 20letnim mezczyzna :D
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt:
To chyba jasne jak słońce ,że ISIS jest mocniejszy i trwalszy niż kwadrat bież na isis .Ja mam suport TRUVATIV PIPE DH na isis (z allegro za 60 pln stan bdb),korba do 200 pln to RPM BLACK BOX(nowa od MK BIKE z allegro)tylko ma duza ilosc zebow 44T,ale co tam ,mozna koronke zmienic,pedały platformy to WELGO lub AUTHOR sa tanie i pojeżdzisz na nich kupe czasu(od czasu do czasu dokrecic i sa git) ,co do widelca to nie wiem nie gustuje w sztywnych .pozdro
www.defendhc.com - MARIENWERDER HARD-CORE DANCE CREW