Składam sobie dualówke, i pytam jaką mogę sobie kupić rame po pierwsze jaki rozmiar ? 14" czy 16 " ? na mniejszej się lepiej wykonuje triki ??
zastanawiam się nad nowym mopdelem Leader Fox COCAINE (2005r) podoba mi się rama i cena mi odpowiada... dobre są ramy leader fox?? czy dragstar był dobry ?? zastanawiałem się już nad wieloma ramami ale jednak chyba zdecyduje się na L F Cocaine , chciałem brać np POINT jakaś druga edycja (p[podobny troche do a-ganga). Ale szukam czegoś w granicach 400 zł (raczej do 450). co ma kupić dobrego??
kurwa tych tematrow bylo w bru krw anie wiesz co to znaczy szukaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a twoje pytanie "Leader fox są dobre ?" juz glupszego nei mogles zadzc tak sa ******* jak brasz nie kupuj ich najlepuiej wogule nei jezdzij na roweze.......
więc poradźcie mi jaką inna ramke sobie kupić???????????? za tą kase ????? lepszą ?? bo cocaine mogę mieć przecierz nową za 390 zeta.... a jeszcze myślałem nad balistic ale (lepsza dla mnie 14"balistic ) dobra jest ?? ale gdzie i za ile mogę ją kupić.... w którym sklepie internetowym ?? a może ktoś taką ma ??
Ale pomysl ze do tej koki musisz jeszcze stery kupic i ci wyjdzie 450zł. A teraz promocja draga za 450zł ze sterami a drag lepszy od koki raczej.
A ty Pi3tr0 zatkaj ryja bo kurwa nie wszycy maja kase na najlepszy stuff a drag nie jest wcale taki zly. Na poczatek nie potrzebujesz Karpiela z Dorado
MadCow v sam zamknij ryja bo ja to powiedzialem w zarcie za one sa ******* w tej cenie sa najlepsze :)a nie mow ze mam kase na rower mam faktycznie ale na nia zparacowalem roznaszac ulotki malujac mieszkanie pomagajac ludziom !!!!!!!!!!!!!!
Heheh... Pi3tr0 spoko, ja sie nie rzucam ze masz lepszy sprzet. Chodzi mi tylko o to ze w tej cenie (450zł ze sterami) sa chyba najlepsze (mam draga wiec mowie ze on jest najlepszy, wlasciciele "pointow" powiedza ze ich soikoteki sa najlepsze)
Ramy Lider Foxa koło dobrych to może wisiały w sklepie. Jednak mają inną zaletę są tanie i w miarę mocne.
Do tych co już się plują na mój post. Jak ie wieżysz, że ta rama nie jet dobra to pojeżdż trochę na jakiejś naprawdę dobrej ( Orange, Le Toy..... ) i potem sam stwierdzisz że drag nie jest dobry ( w kategori ogólnej rozpatrując, bez brania ceny pod uwagę )