czy to dobry pomysł bo mozę poczekam i sobie złoze koło pod 24 ale wtedy bede musiał mieś tarcze z tyłu z przodu nadal pozostaną v ki a i czy dobry pomysł to przud 26 tył 24 ?? DIRT street
jak tarczówka do streetu to jak najtansza bo street to sport niezle rozpierdalajacy rower, moja propozycja to tektro io, 130 zł a jak sie dobrze wyreguluje to ładnie hamuje...i pisze to bo w mojej streetówce tak mam i nie narzekam, kiedys sie wqrwiałem ze bede miał tarcze a teraz bym nie zdjał bo vki modulacji mi nie dadza takiej nawet jak w tym hamplu za 130 zł, pozdr, aha no i jak najmniejsza tarcza czyli 160 mm...
ja mam hajesy na 8" i co i ni chu-ja zapierdolilem o murek i jest prosta....
pierdolicie o dupi maryny a pwnie 3/4 z tego forum ma vki i nie kuma jak dziala tarcza, nie widziaal na oczy jak dziala o to ze sie gnie 8 bardziej od 6 to slyszal od gorali........
jak tarcza to tylko hyfraulik... a na street/dirt... to przzy barspinie przynajmniej hydro nie zacznie spowalniac... bo niestety mechaniki tak robia bo sie linka napina :P
czemu tarcze nie są na streeta??:| v-ka nie wyhamuje cię odpowiednio szybko z dużej prędkości. lepiej więcej zainwestować i się nie wpierdolić pod tira :/
ja ostatnio jednak kupił bym sobie tarcz.Od paru dni ucze się tailwhipa odbijając się nogą od murka,i przy V-kach to pod koniec dnia musze z odpiętym hamplem jezdzić,a wieczorem koło długo centrować.Przy tarczy to wystarcz,żeby koło mieściło się w ramie.
[b]8!k3r[/b]juz ja wiem co ja zrobilem.... nie wqrwaj mnie.....
[b]foghorn[/b]czy ja powidzialem ze tzreba miec? to moj wybor, ja chce to ma mi sram na vki bo dla mnie nie hamuja...... zadne czy tto avidy czy inny syf.....
nic nie mówcie o manualu bez hamulca =P ostatnio 200m a potem gleba na dupe =/ pamiętajcie nie przeginac z prędkością jak się nie używa hampla na tyle =D Pozdr...