Mam pytanie czy ktoś z forumowiczów spotkał się z wyrobami Łukasza Kurzątkowskiego które niewątpliwie są alternatywą/konkurencją dla pmsocho. Z góry dziękuję za odpowiedzi lub ewentualne uwagi na temat tych napinaczy.
Ale z tego co wiem w MK-Bike nie ma możliwości zrobienia napinacza na zamówienie według własnych życzeń/upodobań klienta co zapewnia bandparts. Jeszcze niższa cena przemawia za kontaktem z wytwórcą tych napinaczy.
Jak ktoś przetestuje to proszę o recenzję.
wyszystko bardzo OK, ale czemu one sa takie paskudne zarowno w Mpsycho jak i tu zaplacilbym 3, 4 dychy wiecej ale niech ktos zadba o estetyke tego rokringa, moim zdaniem to nie wpelni skonczone produkty. Wiem ze kosztuja 2, 3 razy mniej od renomowanych firm ale czy naprawde nic sie nie da zrobic...?
To są te rockringi z mk bike (project-x)i sa naprawde fajne a na stronie bandparts mozna je dostac juz za 110zl jak sie nie bierze watu naprawde fajny pancerny napinacz polecam;]
A ty dejv chcialbys to dotknac ....to dotknij se w mk i kup u niego za 40zl mniej a co do estetyki tego napinacza to po co ci napinacz wygladajacy jak jakis point taki wyglada bardziej etremalnie a pozatem i tak sie zaraz poobija i straci wyglad za ktory ty majkel chcesz zaplacic 40zl.;]
MAm ten napinacz od 2 dni i powiem ze naprawde jest na max pancerny i spelnia swoja fumkcje a co do wygladu to wyglada fajnie chyba ze ktos chce miec pointa za 400zl i miec jakies dziurki w nim;]
sorry, ale masywne 4mm?
mam rockringi 4mm i są masywne, ale ze stali.
widziałem co się dzieje z napinaczami z alu tej grubości jak ktoś ma talent. to co mi się raz na moim zdarzyło, z pewnością unicestwiłoby większość takich alu napinaczy.
Ja mam takie napinadlo, w nowej (dostepnej teraz) wersji napinacza wszystko dziala pozadnie, jest zajebiscie sztywny i w sumie ciezko go uszkodzic. polecam
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
ja mam takie (skromne) zdanie że im coś jest bardziej kombinowane tym wiecej ma sie co zepsuć... przykład: w pmsocho cin nie ma sie co zepsuć, no może najwyżej pogiąć. a tu?? tu mamy jekiegoś "rolercoastera" z którym niegdy nic nie wiadomo... ja bym brał stare, solidne i sprawdzone pmsocho, ale nie mówi że ten "rollercoaster" jest zły