Wlasnie nadchodza coraz cieplejsze dni, coraz bardziej intemsywnie słoneczko daje o sobie znac, juz nie musimy sie zakrywac bluzami a wiec nadchodzi nastepujacy problem: kiedy jezdzimy w lato w rekawiczkach nasze dlonie sie wcale nie opalaja, tak wiec pod koniec sierpnia bardzo latwo mozna rozpoznac prawdziwego biker'a. dlonie białe a rece opalone :D juz teraz niektorzy sie przyczepiaja do mnie w szkole i sie pytaja jak ja to robie ze tak sie opalam :)
Nie martw sie. Nie ma na to lekarstwa. Chyba, ze solarium lub jakies samoopalacze ale na tym sie ***** znamy wiec zostawmy nasze biale arystokratyczne dlonie takie jakie sa i cieszmy sie nimi ;)
to taki nowy harkorowy stajl :)), ale to w sumie fajnie ze mozna w ten sposób mozna rozpoznać biker'a, chyba ze ktoś "normalny"
po ulicy w rękawiczkach chodzi :)
U mnie już sie da poznać bez problemu. Jak nie jesteś na Bike;u to dłonie na słoneczko i opalamy :P każda sytuacja jest wetdy dobra w autobusie, tramwaju, szkole :P
Hehehhehe ten topic mi przypomina wakacje...jezdziłem w rekawiczkach do xc a pod koniec wakacji prwaie nie wychodziłem z domu ---===> opalone miałem palce nadgarstki ale dłon biała jak sciana:DDD Normanie wstyd sie gdzies pokazac:D
teraz mam z długimi pluchami do frirajdu:P
ja po rowerze, ale w wiekszosci regatach jestem w srodku sezonu zjarany na czarno a dlonie i buty, bo zarowno na bike'u i lodce sie nie da bez tego, sa biale jak papier..
ale jebac to.. dupsko tez biale i dobrze mi z tym..
Ja mam problem podobnej natury... Jako ze zwykle jestem obciety na zero to latem mam takie smieszne biale plamiki na glowie gdzie w kasku sa dziury... Ale co tam... :)
z dłońmi to jest tesz ta przejebana sprawa ze opalenizna z nih szybko shodzi -jako ze czesto ronsie myjemy,szorujemy...tak wienc zostaje nam samoopalacz;p
ewentualnie mozna jesc duuuuzo marhwi,pic karotke litrami i sytuacja sie polepszy....
ale fak faktem najgorzej majom xc-fanatycy-co si eopalajom tylko tam gdzie nie majom tyh ciuszków obcisłyh:)
widziałem raz czy dwa takiego typa i wzbudzał usmieh na twarzy;p
ja tam rekawiczek jescze sie nie dorobilem, ale problem bedzie z czym inny... cale lato popierdzielam w ktortkich sdopenkach, ale z cohraniaczami golen+kolano to opali mi sie tylko tyl lydki, i to jescze beda biale paski tam gdzie gumki sa 0_o
ja tez mam biale dlonie i jasne paski na nogach ^^ ciagle mnie w licku pytaja dlaczego. lol :} na szczescie opuszczam daszek w fulfejsie i nie mam czerwonej plamy na ryju :}
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.