WOJSKO !!! :)
wiec to bylo w podstawowce podchodzilem w zime pod stromizne taka betownowa i sie poslizgnolem i pizdnolem lea strona glowy w beton troche mnie zamroczylo i z ucha zaczela krew leciec i slyszalem poprostu taki szum i malo slyszalem na te ucho bylo mi niedobrze. Potem pojechalem do szpitala i tam odsiedzialem swoje na obserwacji twierdzili ze mam peknieta podstawe czaszki czy cos naszczescie tylko ostro walnolem i podobno zerwalem bebenek czy cos. teraz juz jest niby oka i slysze na lewe ucho ale nie tak jak na prawe i slysze lekki szym jak jest cicho w pokoju
jak ktos naprawde bardzo nie chce do wojska isc to jest wiele sposobów:słuzba zastempcza hoćby...idziesz do spzitala i jestes tam pracownikiem od mycia podłogi czy cos takiego,albo w strazy pozarnej lub tesz policji :)
ewentualnie mozna kombinowac z religiom..lub sciemniac ze jestes jedynym zywicielem rodziny,,,
zreszotm najłatwiej uczyc sie bez konca (studia,studium)
a z teo co wiem od wujka (jest jakims tam porucznikiem) to do woja ciezko sie dostac!
qpa ludzi chce tam isc bo pracy niema..a w wojscu widzom nadzieje!
podobno wojo stawia wymagania(prawo jazdy,minimum srednie i takie tam duperele)
a co do wieszania sie-to na serio wydaje mi sie ze ktos ma niepokolei w głowie jak to robi...
jest po prostu thórzem-i nie umie sobie poradzic z problemami
i idzie na łatwizne!
"kazdy ponad kazdym-skórw&^%$"
ewentualnie mozna kombinowac z religiom..lub sciemniac ze jestes jedynym zywicielem rodziny,,,
zreszotm najłatwiej uczyc sie bez konca (studia,studium)
a z teo co wiem od wujka (jest jakims tam porucznikiem) to do woja ciezko sie dostac!
qpa ludzi chce tam isc bo pracy niema..a w wojscu widzom nadzieje!
podobno wojo stawia wymagania(prawo jazdy,minimum srednie i takie tam duperele)
a co do wieszania sie-to na serio wydaje mi sie ze ktos ma niepokolei w głowie jak to robi...
jest po prostu thórzem-i nie umie sobie poradzic z problemami
i idzie na łatwizne!
"kazdy ponad kazdym-skórw&^%$"
live fast
die young
die young
-
- Kontakt:
Dobra,a powiedzcie mi jak to jest z dziarami ? (chyba ze temat był juz poruszany,bo nie czytałem całego topicu...) Ja jestem cały wydziargany i słyszałem ze zle na to patrza w "kamaszach"..... Nie chce tego traktowac jako wymówki,zeby nie isc do woja, bo i tak mam zamiar studiowac :D
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php