dziwne zdazenia na czerniaku
-
- Kontakt:
postaramy sie (przynajmniej ja) nie moze im to ujsc plazem nie bede grozil juz ale stwierdzam fakty ze napewno im sie dostanie za to co zrobili bo tak nie moze byc zeby tyle ludzi cierpialo z powodu garstki ludzi. a zaloze sie ze zrobili to tacy ludzie ktorzy rozpieprzaja szyby na przystankach i rozpierdalaja co inni zrobili w pocie czola a oni jak nic nie rozwalaja to siedza caymi dniami na laweczkach i sobie chlaja piwsko(obiboki i pasozyty ******) u mnie w okolicy sa wlasnie tacy nie mowie ze to oni akurat ale tez nie zaprzeczam. TRZEBA SIE ZMOBILIZOWAC I NIE DAWAC SOBIE W KASZE DMUCHAC bo nas ludzi normalnych jest wiecej niz tych polglowkow i my w przeciwienstwie do nich umiemy myslec. MIARKA SIE POWOLI NAPELNIA CWELE!!! JUZ POWOLI ZALAZICIE ZA SKORE ZWYKLYM LUDZIO I DOSTANIECIE ZA SWOJE!!! a przecierz wojna nie jest potrzebna czemu nic nie mozna zalatwic pokojowo?!? czy my wam cos zrobilismy?!? poprostu cwelami jestescie i chyba tak juz zostanie. Pomyslcie troche o wlasnej przyslosci bo cale zycie nie bedziecie rozjebywac cudzej pracy!!!! kazdy bedzie mial rodzine. nie bedziecie chcieli zeby z was dzieci byly dumne? nie mowie ze teraz bo nawet nie wiem po ile lat macie ale kiedys napewno bedziecie je mieli. a moze chcecie zeby one tez byly jak wy teraz?!?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
już chyba nie kozaczy..zamilkł
może wyjechał z kraju? hehe
Napewno są ludzie ,którzy mogą go namierzyć,napewno jednego znam,namówiłem go i może zajmie się tym podpalaczem w tym tygodniu.
nie wiem jak,ale powiedział że nie przez żaden hack,oki! nie wiem jak, ale cel uświęca środki to jego działka.
może wyjechał z kraju? hehe
Napewno są ludzie ,którzy mogą go namierzyć,napewno jednego znam,namówiłem go i może zajmie się tym podpalaczem w tym tygodniu.
nie wiem jak,ale powiedział że nie przez żaden hack,oki! nie wiem jak, ale cel uświęca środki to jego działka.
FREE YO MIND
-
- Kontakt:
ehhhhh ja tam sądzę ze poprostu sie wystraszyl moze tego ze go sie znajdzie przez to ip czy inaczej ale uwazam iz i tak bedzie wam smrodzic na tym czerniaku.
walic na czaty chlopaki wieczorami...zgadac sie z ludzmi ktorzy mieszkaja orzy tym'czerniaku'' pomyslcie.... :)
walic na czaty chlopaki wieczorami...zgadac sie z ludzmi ktorzy mieszkaja orzy tym'czerniaku'' pomyslcie.... :)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
[quote="Podpalacz"]dobra chlopaki sory za tego stola , al byulismy troche najebani ,a tak pozatym wam tam nic nie ruszlismy,chociaz chcielismy:)
pozdro dla calego dh-zona od TEDDY BOYS CWKS LEGIA !!!!!!!!!!!
i jesli macie jakies watpliwosci co do naszych "plecow" to chyba nie wiecie kto to sa teddy boysi panowie :] WIEC ***** NIE ********* BO WAM POL MIASTA ROZJEBIEMY MECZE SA W KAZDYM Z NICH :] HAHAHA[/quote]
Znałes Kocioła ? wiesz kim był ? Nie zasłaniaj sie TB dzieciaku.....
pozdro dla calego dh-zona od TEDDY BOYS CWKS LEGIA !!!!!!!!!!!
i jesli macie jakies watpliwosci co do naszych "plecow" to chyba nie wiecie kto to sa teddy boysi panowie :] WIEC ***** NIE ********* BO WAM POL MIASTA ROZJEBIEMY MECZE SA W KAZDYM Z NICH :] HAHAHA[/quote]
Znałes Kocioła ? wiesz kim był ? Nie zasłaniaj sie TB dzieciaku.....
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
Wiesz podpalacz mała szmato co ci powiem. Powiem ci to ze dla nas bikerów z miedzylesia Czarniak jest jak drugi dom-tam się spotykamy, gadamy,jeździmy, a ty ***** ośmieliłeś się nam to zepsuć-nam ludziom z CZARNIAKA-miej się na baczności, bo zrobimy ci z mordy marmoladę jak cię zlokalizujemy!!!!!
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Ludzie nie piszcie,że to foto zostało zrobione na komórce. Jakość jest chujowa, bo te pedały-qrwa jebcy robili to w nocy.
To są chuje, które nie mają honoru i godności, by powiedzić nam bikerom w Warszawie i w Polsce kim są(a jesteśmy naprawdę silni), tylko kryją się pod nickami na dh-zonie.
CHŁOPAKI w jedności siła-dorwiemy tego sqrwysyna i jego kompanów-ja w to mocno wierzę.Oby żaden biker nie miał takich przygód jak my ekipa z CZARNIAKA.
Pozdro dla wszystkich!!!
To są chuje, które nie mają honoru i godności, by powiedzić nam bikerom w Warszawie i w Polsce kim są(a jesteśmy naprawdę silni), tylko kryją się pod nickami na dh-zonie.
CHŁOPAKI w jedności siła-dorwiemy tego sqrwysyna i jego kompanów-ja w to mocno wierzę.Oby żaden biker nie miał takich przygód jak my ekipa z CZARNIAKA.
Pozdro dla wszystkich!!!
www.cykloza.pl
-
- Kontakt:
Podpalacz, ty niedojebie...ty wiesz ile sie trza narobić, żeby takie coś zrobic?????? Jka żeś taki chojrak to napisz tu swój adres i zobaczysz jakie jarańsko będzie. A jak taka z ciebie pała, że nasze "stare" obrażesz to jak twoja musi być, pewnie ciągle sie chce z tobą ruchać i masz kompleks matczyny...buehehehe...człowieku, teraz to ty sie tylko możesz wypierdalać z tego kraju, bo nawet jak ta sprawa ucichnie to i tak sie dowiedzą prędzej czy póżniej kto ty jesteś, a wtedy to nawet cały burdel dresów ci nie pomoże!!!
A nawiązując do powyższych wypowiedzi chcę dodać, że:
PODPALACZ SACK DICKS IN A HELL!!!-BUEHEHEHE...
Takich zjebów jak ty to sie powinno, wykrywać już w fazie ciąży i usówać aborcją, zresztą wszystkich dresów, obojniaku ty jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak cie spotkam to ci dupe rozjade na 3 cale oponą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nawiązując do powyższych wypowiedzi chcę dodać, że:
PODPALACZ SACK DICKS IN A HELL!!!-BUEHEHEHE...
Takich zjebów jak ty to sie powinno, wykrywać już w fazie ciąży i usówać aborcją, zresztą wszystkich dresów, obojniaku ty jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak cie spotkam to ci dupe rozjade na 3 cale oponą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: