Który lepszy ? Czy porównywalnie taki sam ? Uwaga nei chodzi mi o cocaine , tylko o dragstar !! Kasę bede miał niestety dopiero na gwiazdkę a już teraz cięzko o starego draga , dlatego wolalbym wiediec ktory lepszy i czy streszczac się z mamoną czy nie...
tegoroczne ******* malowanie ma:) a 2004 fajnie wyglada ale nikt ci nie powie nic ciekawego o 2005 bo nikt pewnie jeszcze na nim nie jezadzil ja bym bram n a2004
ja bede brał 2004 na wiosne bo mi sie 2005 nie podoba...ale jeszcze geometri nie porównywałem...jak chcesz to zlukaj...jednym słowem STARE ALE JARE!!!:)
No wlasnie juz nie jest ... chciałem kupić starego od krabola ale raz ze jeszcze nei mam kasy a dwa ze już ich nie ma ;) Jedyne co można dostać to używane ale boję się że jak tak na okl. gwiazdkę - wiosnę bede miałkase to moze już ich nei być i pozostanie mi tylko nowy drag :( A co do spawania główki to o ile sie nie myle problem dotyczy cocaine a nie draga ;)
jam mam draga 14' na 2005 czerwonego ,koledzy maja te starsze wersje i jak na nich jezdzilem a pozniej na swoim to nie czuje zadnej roznicy .wiem tylko jedno w tych z 2005 czerwonych bo innych nie widzialem ,jest bardzo slaby lakier,lekko sie go dotknie cyms twardym i odpryskuje
Ja mam 2004 czarnego, ogladalem w sklepie kameleona i tego czerwonego. Tak szczerze mowiacc to oprocz napisow i malowania to zadnej szczegolnej roznicy nie widzialem... A lakier to we wszystkich jest do bani.