kiera pure -> dziwna sprawa

Krzywy
Kontakt:

kiera pure -> dziwna sprawa

Post autor: Krzywy »

hej - mam pytanie techniczne, moze ktos wie cos na ten temat (domysly mozecie wrzucac, ale jako topic up tylko, bo bez sprawdzenia to ja dziekuje)

mam kiere pure - tylko jest taki zonk ze mam wyraznie krzyvo wspawana poprzeczke. i czy to wplywa jakos na wytrzymalosc? ze sie zegnie czy ki ***?? bo sie zastanawiam czy odsylac ja na gwarke czy dopiero jak pierodlnie? znaczy sie zegnie, crmo nie powinno sie lamac. no nie?

w sumie kupilem ja zeby byla wytrzymala, a teraz znow mam zonka : a moze sie zegnie. pytanie pilne, co wy o tym myslicie (techniczne wywody mile widziane a nie suche gadanie "sadze ze jebnie") bo chce kiere scinac a jak zetne to potem moze byc problem z odsylaniem :|

--
pytanie bonus, co myslicie o kierze pure 62 cm :D ? wcozraj tak se gripy ustawilem, bajeczka. moze zostawie tylko na poczatek 64 a potem ciachne wiecej. czym to robic? brzeszczotem? da rade latwo czy problem bedzie rurke crmo ciachac??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

Z ucieciem to nie problem, tylko pozniej ci gwarancji nie uznaja w razie czego jak utniesz. Moim zdaniem idz do sklepu i wymien na inna jak ci ta nie pasi.
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

no to ja na bonusa odpowiem :D jesli chodzi o ciecie to najlepiej gumowka tyle ze bedzie treba pilnikiem troche sie pobawic z tego powodu ze gdy gumowka tnie to metal sie tak jakby strzepi i w srodku rurki zostaje taki kawalek ktory trza potraktowac pilnikiem a brzeszczotem tez mozna lecz troche dluzej moze to zajac ale to tez zalezy jaki brzeszczot bo sa rozne i niektore ostrzejsze sa ;]
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Krzywy
Kontakt:

nie napisalem najwazniejszego : jestem z wawy i zamowilem z lodzi (bodajrze) i tak trudno pojsc do sklepu i wymienic. a boje sie wysylac bo jeszcze zostane i bez kasy i bez kiery.
gtrowery.pl -> i tu na miejscu antyreklama dla skelpu!! pierwszy zakup, a tu taka kupa, to juz trza nieszanowac klienta. a jak napisalem o tym "defekcie" to napisali : "przeciez jest gwarancja". jesli by dbali o opinie to powinni napisac zaraz propozycje ze moge wyslac , pokryja koszty itp, przeprosiny itp. bo to jest lecenie w **** dla mnie.
www.bikeaction.pl
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

to napisz jeszcze raz z pytaniem na co mozesz liczyc jak im odeslesz.albo nie do nich tylko do 7anna pisz od razu.
jak dla mnie lepiej miec prosta kiere niz krzywa:D
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

kumpel tez ma Cszyvo wspawaną i nici sie nie dzieje i dziac nie powinno to mie ma wiekszego znaczenia przeciez nie jest to przesuniecie o 10mm nieprawdaz??!!
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

gtrowery.pl heheheheheh evilbiker co ty o tym sądzisz ????? :]:]:]:]:]:]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Xprot

Post autor: Xprot »

kazda pure ma krzywo wspawana poprzeczke.... kolesie tz maja i dzialaja.... nic sie nie dzieje.

62cm? za szeroko.... utnij na max 60 to sie naprawde fajnie jezdzi. pzdro
Krzywy
Kontakt:

mowicie ze ok? no niech bedzie to moze jeszcze dzis pojde po brzeszczota i upiluje. ale narazie 620 - zeby miec wygodnie klamki ustawione ;)
www.bikeaction.pl
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

ja mam pure 640 mm i załuje ze nie zostawiłem 660...poprostu najpierw ciąłem a potem rower skłądałęm...660 by mi stykneło do barspinów...ale nie narzekam na 640 da sie przyzwyczaic...
Lucid
Kontakt:

a co do krzywo wspawanej to tez mam ale minimalnie ...
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

co do wytrzymałości nie ma problemu, cyba że masz ją wspawną pod kątem 45 stopni. Z cieciem i gwarancja nie wiem jak jest. Genralanie im krótsza, tym mniejsza szansa że sie wygnie- bo dzwignia mniejsza :) ja mam ok 57cm.
dupa.
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

[ OT ] RNS,skad masz takie gripy ?
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

ja mam 600 i jest duzo za waska i zmieniam na 680 =] napoczątku mi sie podobała taka krótka a teraz chce dluga :D a gt rowery jest spoko :P
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

NOoo 640mm;] 620mm;];]
www.ROMED.pl lamusy!
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

WTP We The People Dave Osato bmx szare. 40zł na Dereniowej w Warszawie rok temu były. Teraz bmxforever.pl albo gtrowery.pl
dupa.
Krzywy
Kontakt:

a ja tam wole authory, bo na srubki i tanie, nie zal jak sie wytra :)
www.bikeaction.pl
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Krzywy,nie pytam co wolisz ;)

Dzieki RNS.
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Lucid
Kontakt:

a jak bardzo krzywa jest czszyvy?? bo jak tak samo jak moja to moze chcesz sie zamienic bo ja za bardzo skróciłem...moja ma 640 mm...
ODPOWIEDZ