CO sadzicie o kolach ...

Krecik
Kontakt:

CO sadzicie o kolach ...

Post autor: Krecik »

WITAM CO SADZICIE O KOLACH tyl : duoble wide , piasta da bomba , przod: double track , piasta da bomba ! moze ktos ma te obrecze albo piasty jak sie sprawdzaja ?? !!
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

double wide jest do dupy. gnie sie na wszystkie strony. da bomb tez, kula sie jak by tam zwiru naspali. a double tracki podobno po bunny hopie pekaja w 384 miejscach. tak jest niestety.
Krecik
Kontakt:

a piasta : hs-f :] to powiem tak : jakie kola proponujecie w takiej cenie jak powyzsze ??? uzywane maja byc w dircie !
Krecik
Kontakt:

aha a na tyl hs-r
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

No i teraz trudno doradzic, bo ja spotkalem sie z opiniami, ze to wlasnie obrecze Sun Ringle wytrzymuja najwiecej. Tutaj czytam zgola inne teorie.

Gunlok__, pokaz mi prosze zdjecia zniszczonego Double Wide. Po prostu udowodnij te swoje autorytatywnie wypowiadane teorie, bo ja moge sobie tez wypisywac na forum, ze np. Deemaxy tu wybitnie ch..we kola, bo juz polamalem ze 4 pary :P

Krecik, mysle ze do Dirtu nie potrzebujesz Double Wide'ow. Jesli masz smigac tylko Dirt to pomysl nad obreczami 24 cale - rower jest zwrotniejszy, jezdzi sie bardziej dynamicznie i ogolnie "ennn! enn! enn!" :) Nawet piasty North Shore'a dadza rade. Bierz cos, co ma stosunkowo duza srednice korpusu i jest oparte na lozyskach maszynowych. Obrecz to moze byc Mavic D321 lub Sun Double Track.
http://tiny.pl/8mm
Xprot

Post autor: Xprot »

ja sadze ze kola sie powinny krecic
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

hehe Xprot... :] a tak po za tym to bez sensu jest takie gadanie ze obrecz jakas jest do dupy bo zeby rafka sie nie giela potrzeba tez w miare dobrych szprych i umiejetnego zaplecienia i napiecia szprych bo zaplatajac obrecz na szprychach za 20 gr a na takich za 1zl to jest ogroooomna roznica wiec nie powinno sie moim zdaniem mowic o wytrzymalosci jakiejs rafki nie mowiac o szprychach jakie chce sie zastosowac pozdro
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

mówiłem ci już żebyś zrobiła koła na mavicach i piastach dtswiss onyx :]
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

[quote="Looka MKNX"]No i teraz trudno doradzic, bo ja spotkalem sie z opiniami, ze to wlasnie obrecze Sun Ringle wytrzymuja najwiecej. Tutaj czytam zgola inne teorie.

Gunlok__, pokaz mi prosze zdjecia zniszczonego Double Wide. Po prostu udowodnij te swoje autorytatywnie wypowiadane teorie, bo ja moge sobie tez wypisywac na forum, ze np. Deemaxy tu wybitnie ch..we kola, bo juz polamalem ze 4 pary :P

Krecik, mysle ze do Dirtu nie potrzebujesz Double Wide'ow. Jesli masz smigac tylko Dirt to pomysl nad obreczami 24 cale - rower jest zwrotniejszy, jezdzi sie bardziej dynamicznie i ogolnie "ennn! enn! enn!" :) Nawet piasty North Shore'a dadza rade. Bierz cos, co ma stosunkowo duza srednice korpusu i jest oparte na lozyskach maszynowych. Obrecz to moze byc Mavic D321 lub Sun Double Track.[/quote]

double wide ... potwierdzam ze widzialem peknietego... na zywo... a fotki po co... nie chcesz to nie wierz... nie ma sensu w sciemnianiu

pzodrawiam
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Jakiego Excalibura, piasty Grimeci 'tanie' i dobre.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
SKRZEK
Kontakt:

Post autor: SKRZEK »

Looka MKNX i Dejv_d3 wy wiesniaki, macie taki maly iloraz inteligecji czy jakas chorobe umyslową?? zgadzam sie z GunloKiem po h... pisac oczywiste posty?? niech sie chlopak troche pomeczy i poszuka "autoratywnie wypowiadane teorie" hehehe jezdzisz na rowerze tez tak madrze??? pfff
(ADHD Team) Sprzedam marzocchi MZ RACE pilnie TANIO 604672305
ODPOWIEDZ