zasysanie NFS underground2
zasysanie NFS underground2
Siemka !
Skąd można ściągnąć NFS underground 2 ?
wiem że można bo był już taki temat tylko skąd :/
Prosze napiszcie...
Skąd można ściągnąć NFS underground 2 ?
wiem że można bo był już taki temat tylko skąd :/
Prosze napiszcie...
www.osloskop.net - musisz miec edonkeya, overneta, emule
www.torrent.org. pl - nie wiem czy akurat tam jest ale szukaj, musisz miec klienta sieci torrent , najlepiej azureus
kazaa - powodzenia :]
www.torrent.org. pl - nie wiem czy akurat tam jest ale szukaj, musisz miec klienta sieci torrent , najlepiej azureus
kazaa - powodzenia :]
sorki www.torrent.org.pl
Nedza to jest i tyle. BARDZO duze wymagania sprzetowe a sama jazda jest do dupy. Ktokolwiek jeździł normalnym samochodem to sie smieje z tego. Przy 240 tam sie jedzie jak po szynach co jest kompletna bzdura. Pograc mozna, ale rewelacja to to nie jest. 2 CD pełan instlka 1,7 Gb zajmuje.
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
spoko BikerBo ale czy słyszałeś kiedyś o firewallu działającym w sieci lokalnej który blokuje niektóre mozliwości programów typu P2P więc
KURWA DZIĘKUJĘ ZA TWOJĄ WYPOWIEDŹ
przestan wsystkich zyebywać
i po to kurwa sie pytam skąd można zassać a nie pytam o to zeby mnei ktoś zjebał. Napisałem kurna wyraźne pytanie
KURWA DZIĘKUJĘ ZA TWOJĄ WYPOWIEDŹ
przestan wsystkich zyebywać
i po to kurwa sie pytam skąd można zassać a nie pytam o to zeby mnei ktoś zjebał. Napisałem kurna wyraźne pytanie
-
- Kontakt:
ekhem...chciałem napomknąć, że KAZZE to se można w rowek włożyć i podetrzeć srajtaśmą z napisem NFSU2.....a co do torrenta to owszem jest tylko że ku&*^ na moim NEO 512 h&% działa....żaden program...fajełol wyłączony...mam dwa kompy z dwoma systemami (w tym XP) i nic...jak ktoś za jakiś program poza 23 dostępnymi w necie to niech powie:D
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
A ja mam NFS U 2 ;D Zajebista to giera, jedna z najlepszych tego typu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko NFS U 2 i GTA san andreas - to są najlepsze gry !!!!!!!! (jednak na GTA S A trzeba poczekać ale i tak teraz mam NFS)..... nareszcie jest w co grać....
Ps. właśnie najlepiej to ściągnąć od kumpla (tak jak ja też to zrobiłem ;D )
Ps. właśnie najlepiej to ściągnąć od kumpla (tak jak ja też to zrobiłem ;D )
Jak by to było jakby roweru nie było :D