co lepsze do lekkiego fr?
dirt jumper 3 czy Z1 wedge? bo sa w porownywalnej cenie tyle ze wedg lepiej chodzi ale jest mniej wytrzymały (trojczesciowe golenie...) co mam wziac?
a moze mozo soul x??
ja bym wolal jakiegos uzywanego dwupolkowca...tak pozatym to na allegro mozna hyba kupic juniora t 2004 qr20 za ok 2000 nowke (sam mam takiego)zajebiscie pracuje...poprostu plywa ale najlepiej zmienic olej na gestszy jesli chcesz dropowac
dj od wedga jest duzo sztywniejszy. Czy wedge chodzi lepiej to nie wiem. Wszystko zalezy od tego jak go ustawisz. Jak ustawisz dj`a tak zeby mogl dobic przy wiekszym udrzeniu to praca bedzie taka sama jak wedga. Z tych dwoch amorow to zdecydowanie Dj <2k3>
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
hmmm na dj nie smigalem ale wedge daje rade jak nie jestes za ciezki(ja waze 60) byl na zawodach w szklarskiej, jezdzilem tez pozniej tam, na trasach w walbrzychu, jeszcze go nie dobilem a daje mu w dupe troszku dropy do 2m troche schodow, i ani luzow niema ani nic nie strzela.jutro bede zakladal nową tarcze-grimece 12 bo tak to na vbrejkach byl, ale koniecznie QR20!!! ja zaluje ze takiego nie wziąłem tylko na miekką. pozdro