Ile warty jest Twoj rower?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja wlasnie musze sprzedac rower:
Rama : chinka 14 cali - srebrna
Amor: z1 Dual 110 mm skoku [ 2 sprezyny w otwartej kompieli olejowej , regulacja tlumienia odbicia i napiecie sprezyn [ Amor z roku 99 , ale kupiony w Marcu 2004, posiadam na niego papiery , gwarancja : 1 rok ] amor jest pod sztywna os
Kola:
Przod: Obrecz : mavic D 519, Piasta Da bomba ta za 259 zl + szoprychy DT swiss 2.0, Opona MICHELIN 2,1
Tyl: Mavic D521, Piasta : Quando DH , pod tarcze, Szprychy DT swiss 2.0, MICHELIN, 2,1
Hample : Przod MAgura Louisa rok '00 [ wyglada jak nowy , BO byl jezdzony w XC przez straszego ] z tracza 160mm, dozucam Kabel na tyl , i 2x Komplety Okladzin ,[ prawie nowe ]
Tyl : V brake , z klamka Avidy speed dial 7.0 dozucam tez druga klamke na tyl ]
Korba : Sugino Dual drive, blat 36 T, [ korba ma przjechane 2 dni]
Pedaly : wellgo DH , te czerowne,
Kiera, Profile design Maniac DH [ lekko krzywa ,jedyny mankament tego roweru ]
Mostek : Roox Danny's MXC [ ten pomaranczowy, nowy taki kosztuje 249 zl ] MOZLIWOSC ZAMIANY MOSTKA NA DT SWISS [ tyle ze cena wzrasta... nowy taki mostek kosztuje 350 PLN!!!
Przezutka tyl : Deore [ NOWIUTKA , kupilem ja wczoraj , dzis przyszla... ]
manetka Deore LX [ rapidfire ]
Lancuch X-connect pod 9 zedow
Cena roweru : 4 tys do negocjacji
Aha do roweru dozucam:
- stara korbe suntoura + 3 blaty,
- za doplata 70 zl moge dozucic Kask mango [ nie integral tylko zwykly, ]
-ok. pol starego lancucha,
- 2x okladziny do magury na przod
UWAGA: WYMIENILEM LANCUCH NA NOWY
Rama : chinka 14 cali - srebrna
Amor: z1 Dual 110 mm skoku [ 2 sprezyny w otwartej kompieli olejowej , regulacja tlumienia odbicia i napiecie sprezyn [ Amor z roku 99 , ale kupiony w Marcu 2004, posiadam na niego papiery , gwarancja : 1 rok ] amor jest pod sztywna os
Kola:
Przod: Obrecz : mavic D 519, Piasta Da bomba ta za 259 zl + szoprychy DT swiss 2.0, Opona MICHELIN 2,1
Tyl: Mavic D521, Piasta : Quando DH , pod tarcze, Szprychy DT swiss 2.0, MICHELIN, 2,1
Hample : Przod MAgura Louisa rok '00 [ wyglada jak nowy , BO byl jezdzony w XC przez straszego ] z tracza 160mm, dozucam Kabel na tyl , i 2x Komplety Okladzin ,[ prawie nowe ]
Tyl : V brake , z klamka Avidy speed dial 7.0 dozucam tez druga klamke na tyl ]
Korba : Sugino Dual drive, blat 36 T, [ korba ma przjechane 2 dni]
Pedaly : wellgo DH , te czerowne,
Kiera, Profile design Maniac DH [ lekko krzywa ,jedyny mankament tego roweru ]
Mostek : Roox Danny's MXC [ ten pomaranczowy, nowy taki kosztuje 249 zl ] MOZLIWOSC ZAMIANY MOSTKA NA DT SWISS [ tyle ze cena wzrasta... nowy taki mostek kosztuje 350 PLN!!!
Przezutka tyl : Deore [ NOWIUTKA , kupilem ja wczoraj , dzis przyszla... ]
manetka Deore LX [ rapidfire ]
Lancuch X-connect pod 9 zedow
Cena roweru : 4 tys do negocjacji
Aha do roweru dozucam:
- stara korbe suntoura + 3 blaty,
- za doplata 70 zl moge dozucic Kask mango [ nie integral tylko zwykly, ]
-ok. pol starego lancucha,
- 2x okladziny do magury na przod
UWAGA: WYMIENILEM LANCUCH NA NOWY
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
do Qcor:
Napisz może w takim razie jaki jest sens tego topicu. Bo dla mnie to jest okropnie beznadziejne. To nie jest forum dla koksów chwalących sie swoimi furami, tylko forum rowerowe.
Już lepieszy byłby post "Ile "warte" są twoje umijętności", gdzie można by napisać co ktoś umie (ja akurat gówno potrafie). Ile wart jest czyijś rower nie jest w żaden sposób miarodajne. Można jeździć na rowerze za 15000 i nic nie potrafić, albo na bike'u za 1500 i robić takie rzeczy że innym szczęki opadają.
A poza tym uważam że chwaląc się ceną roweru można tylko ściagnąć na siebie niepotrzebą uwagę niechcianych osób.
Napisz może w takim razie jaki jest sens tego topicu. Bo dla mnie to jest okropnie beznadziejne. To nie jest forum dla koksów chwalących sie swoimi furami, tylko forum rowerowe.
Już lepieszy byłby post "Ile "warte" są twoje umijętności", gdzie można by napisać co ktoś umie (ja akurat gówno potrafie). Ile wart jest czyijś rower nie jest w żaden sposób miarodajne. Można jeździć na rowerze za 15000 i nic nie potrafić, albo na bike'u za 1500 i robić takie rzeczy że innym szczęki opadają.
A poza tym uważam że chwaląc się ceną roweru można tylko ściagnąć na siebie niepotrzebą uwagę niechcianych osób.
Going down fast...