Te stare dobre czasy....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MadCow to no gratuluje bo niewielu jest takich jak Ty:D a a'propos VOODOO pamiętacie Tomb Raidera..jedna z pierwszych gierek,która go obsługiwała...pamiętam jak poszedłem z tatą a giełdę (jeszcze na grzybowskiej) i kupił mi oryginalne VOODOO za....uwaga....pamiętam do dziś 650 zeta!!!:) ale na osiedlu (powiśle-centrum-wawa) byłem pierwszy....a co do serwisu www.staregry coś tam to jest super,przyznaje, ale to już nie to samo ściągnąc gierkę z neta i grać na 2ghz procku....te gierki były wspaniałem a moim 486DX 25 mhz z 4mb ram i 300mb twardziela:) coś wam opowiem...pamiętam do dziś jak mój tata kupował mi ram do kompa...wiecie jak? przychodził do domu facet z walizką i sprzedawał kości w cenie 1000000 (stare złote:) za 1mb hehe:) tylko, że taka modyfikacja to było coś jak dzisiaj z 256 na 512:) piszcie piszcie....trzeba złożyć hołd przeszłości:)
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
-
- Kontakt:
na 386 lubiłe grać w Grand prix unlimited :)))) gra zajebista, jeżdziło sie F1...chodziła w miare płyynnie, miała edytor tras, pare autek do wyboru....miodzio....to samo test drive 3....to było cos kozackiego...mozna było poza trase wyjechac..włączyć światła, wycieraczki :)))
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt:
Jedną z ostatnich gierek, które zrobiły na mnie naprawdę ogromne wrażenie i uważam, że jest to ostatnia kultowa gra to DIABLO.Pamiętacie? to był 1996 rok...rżnąłem całymi nocami srając w portki ze strachu na którymś tam levelu...to po prostu była innowacja, której dziś nie ma.a później battle.net i rachunki za modem (****** 0202122 łączące się za setnym razem) po kilkaset złotych:)
ps. do dziś gram w Diablo bo dwójka to już nie ten klimat....
ps. do dziś gram w Diablo bo dwójka to już nie ten klimat....
a ja mam pytanko nie wem jak sie nazywala gra ale z checia bym w nia jeszcze raz zagral ..:)
chodzilo o to zeby za pomaca strazlek i spacji skakac takim malym stateczkiem kosmicznym po jak by klockach bylo to na ruznych planetach .planszy bylo kolo 30. stateczek byl bialo fioletowy bodajze.
czy ktos cos pamieta??
chodzilo o to zeby za pomaca strazlek i spacji skakac takim malym stateczkiem kosmicznym po jak by klockach bylo to na ruznych planetach .planszy bylo kolo 30. stateczek byl bialo fioletowy bodajze.
czy ktos cos pamieta??
-
- Kontakt:
kurde to jest to!!!:))) wyciągnąłem z piwnicy stare Secret Service:))) gazeta wszechczasów...pamiętacie Super Supery i rysunki Śledzia?:) Wyciągne też kompendium wiedzy 1 i 2 :DDDD znalazłem też umer sikreta, który jako pierwszy dodał cover disk (dyskietke:) na którym było demo wormsów.....ech