Czy u was tez są wózki???
Ja CI powiem z calym szacunkiem tak : CH Ci do tego co koles ma i co robi, jego sprawa, jego pieniadze i tyle, co zal Ci dupsko sciska ze nie masz takiego sprzetu i najezdzasz na kolesia ? Pozerem jest ten ktory WOZI SIE JAK BOG WIE KTO i wali jakies sciemy ze czego on nie zrobil. Stary za takie hasla to nalezy Ci sie NOKAUT i np gdybys mnie nazwal pozerem tylko dlatego bo mam lepszy sprzet od Ciebie i dbam o swoje bezpieczenstwo a ucze sie jezdzic to raczej moglbys sie zdziwic. Wqrwiaja mnie tacy debile jak ty koles jestes zakompleksiony i tyle. LEcz sie bo inaczej ciezko Ci bedzie zyc, a w zyciu coraz wiecej bedzie takich akcji. Teraz ktos ma lepszy rower, pozniej samochod, pozniej zone, pozniej dom. LECZ SIE albo pierdolnij konkretnie w glowe.
DAMAGE tak 3mac
DAMAGE tak 3mac
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
dobra ja to pierdolę zostawiam wam to mnie to rybkajego ból jak mu bika zapierdola od częstej jazdy po miescie a i naet dupa ja go żadko widuje bo ja to nie on a on to nie ja
jak to powiedziała moja koleżanka
mam to w dupie czy on sie wozi czy nie jego sprawa fakt teraz sobie to uzmysłowiłem <<<<<<<< dzieki na przyszłosc sobie zapamietam pokora chłopaki >>>>>>>>>>>
jak to powiedziała moja koleżanka
mam to w dupie czy on sie wozi czy nie jego sprawa fakt teraz sobie to uzmysłowiłem <<<<<<<< dzieki na przyszłosc sobie zapamietam pokora chłopaki >>>>>>>>>>>
Redbull doda ci skrzydeł / Ja latam ,on lata, jasne głupki pełny serwis.
jumper i dookie :
kurwa mac no az sie wypowiem. ja tez "bardzo lubie a nie bardzo umiem" przyjade sobie gdzies to zrobie banego na 20cm i tyle, jak inni jakies barspiny trzaskaja cranfklipy itp. i co jestem gorszy?! moze nie mam jakis umiejetnosci, brak mi talentu, zapracia. i co z tego?? po prsotu lubie sobie wyjsc na roer i pocwiiczyc to co mi wychodzi... i mam z tego frajde.
a to ze marzy mi sie zeby mic zajebisty sprzet, co to nie tylko bedzie zajebiscie jezdizl to i ladnie wyglada to tez zle??
*** WAM DO TEGO ZE GOSCIOWI NIE IDIZE (JESLI TAK JEST)
tyle z mojej strony
=====
do wijtazxa:
jestem caly czas :) ale szkola sie zaczel,a rower nareszcie jezdzi (pytanie jak dlugo) i nie siedze tyle na forum - zajebiscie sie z tego ciesze. teraz do domu wpadlem bo po jezdzie dzis robilem z yesusem temu ostatniemu napinacz az do teraz :P
=====
przemo, to ze bedziemy na jednym zdjeciu w gazecie nie znaczy w cale ze mozesz moja funkcje przejomwac, chcialbys :P
kurwa mac no az sie wypowiem. ja tez "bardzo lubie a nie bardzo umiem" przyjade sobie gdzies to zrobie banego na 20cm i tyle, jak inni jakies barspiny trzaskaja cranfklipy itp. i co jestem gorszy?! moze nie mam jakis umiejetnosci, brak mi talentu, zapracia. i co z tego?? po prsotu lubie sobie wyjsc na roer i pocwiiczyc to co mi wychodzi... i mam z tego frajde.
a to ze marzy mi sie zeby mic zajebisty sprzet, co to nie tylko bedzie zajebiscie jezdizl to i ladnie wyglada to tez zle??
*** WAM DO TEGO ZE GOSCIOWI NIE IDIZE (JESLI TAK JEST)
tyle z mojej strony
=====
do wijtazxa:
jestem caly czas :) ale szkola sie zaczel,a rower nareszcie jezdzi (pytanie jak dlugo) i nie siedze tyle na forum - zajebiscie sie z tego ciesze. teraz do domu wpadlem bo po jezdzie dzis robilem z yesusem temu ostatniemu napinacz az do teraz :P
=====
przemo, to ze bedziemy na jednym zdjeciu w gazecie nie znaczy w cale ze mozesz moja funkcje przejomwac, chcialbys :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
no i **** ci do tego jak ma kase to ma dobry sprzet i nawet jesli nic nie umie to nie znaczy ze pozerem jest po prostu jak widac po waszym zachowaniu to nie ma go kto nauczyc ja nie mam kasy na ochraniacze i mam tylko orzecha a jak bym mial to bym z checia kupil. mowisz ze trzeba miec to we krwi ? to rzeczywiscie z dupy jestes bo wystarcza checi i juz. niektorzy zaczynaja na makrokeszach a on na dobrym sprzecie to co z tego to jeszcze nie znaczy ze jest pozerem. jak dla mnie to taki dookie i jumper to powinni zbanowani zostac...
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
-
- Kontakt:
JUmper ja aczynalem na meridzie kalahari seryjnj i co z tego ? ja tam sie ciesze jak ktos ma lepszy rower i widze jak sie uczy a to ze ty miales rower chjowy i skakales z metrowych hopek a ona ma zajebisty i skacze z 20 cm to co ? ja tu przytocze jedna moja przygote pojechalem sobei na czerniaka na moim rowerze suntour duro v-brejki rama dm ogolnie to zwykly sprzecik i byl tam tez koles ktory mial treka bruiseraz juhniorem i z gustavami i ja skoczylem pikusia on sie nie przelamal i wcale nie nazwalem go pozerem ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt: