Mam 13 lat i waże 30 kg a rower jest w *** ciężki ale już umiem prawie . Więc spoko . I sorry za taki powalony temat , naprawde ze mnie ciota . Inne triki próbuje i mi idzie łatwiej ale to dlatego że psychicznie nie byłem nastawiony do tego . Ale dziś się wyloozowałem i prawie mi szło dobrze , tylko że probowalem chyba 5 minut tylko ( wczesniej napisalem że 15 ale ******** mi sie ) i pół roku nie probowalem .
kurde , ale ja dziś dziwny jestem ... żale sie że nie umiem sie nauczyc od razu jakiegoś gówna i jeszcze nie znam swojej wagi ... 38 KG mam . Może pijany jestem ??
Lejcie na ten topic . Zapomnijcie o nim pliss . Wybaczycie mi ?? :) Tylko nie myślcie że jak każdy 13latek jestem nieudolnym dzieckiem ktorym sie wogóle na rowerach nie zna . Nie odpowiadajcie na niego . Kurde jakby tu był moderator to by zamknął topic a tu *** ..
O KURWA !!!! ZAJEBIE KUMPLA . sorry za capslocka . To on mój kumpel ciota takie pierdoły pisze on jest do tego zdolny . Ja se sprzątam pokój a on sie mnie pyta : Marek ile ważysz ?? Ja mówię trzydziesci cos , a potem sie poprawiam i mowie 38 dokladnie on mowi aha . Dziś se wchodze elegancko na dhzona a tu patrze ze niby ja pisze takie pierdoły . Patrze na zegar i wiadomo że to mój kumpel . NORMALNIE JAK GO DZIS SPOTKAM TO ZABIJE CIOTE . On sam nic nie umie nawet na tylnim kółku pół metra nie przejedzie a chce sobie bmx-a kupić . Tłumacze mu że niech narazie na tym próbuje i że na bmxie trudniej a on mówi trudno . Wogóle szkoda gadać o nim .
ja sie nauczylem banego na makrokeszu od ciotki ze stanow ktory wazyl tyle samo co bmx :] czyli ok16kg :] a teras na moim niecale 10kg ewnie to luzik idzie w gore :]
boze ale te dzieci sa nagrzane..
juz bys przestał sie tłumaczyc bo zaraz wyjdzie ze to my napisalismy za ciebie ten temat:))))))
pozdrawiam obśmiany po pachy
łączek zauważ że ty i twój kupel macie taki sam styl pisania czyli: stawiasz spację przed i za kropką/przecinkiem, a mało ludzi tak pisze.
jesteś żałosny