Witam!! Mam pytanie jak odnajdujcie firme da bomb w hierarchi firm rowerowych?? Duzo osob na tym jezdzi ?Macie moze jakies foty odnosnie pekaniec ?? Z gory dzieki za pomoc !!!
Zycie jest jak bitwa, niekonczonaca sie gonitwa ,ostra jak bzytwa pomaga mi modlitwa !!
Ja np zupelnie stracilem zaufanie do tej firmy.Mialem da bomba XLR8,ramka miodzio,swietne katy i wogole wypas,jezdzila ladne 1,5roku az do momentu jak pekla pod glowka:(.A nigdzie nie przywalilem ani nic,a gwarancja jest niestety na rok czasu.Od tamtej pory mam niesmak do tej firmy.
Ja mialem XLR8R dosc dlugo, w koncu pekl pod glowka. No ale przeciez wszystko kiedys peknie. Geometria byla za to naprawde super jak dla mnie! Nie mialem z rama nigdy wiekszych problemow. Gdyby byly troszke tansze to polecam. Mimo tego ze pekaja.
Da Bomba mam tylko platformy - wypasnie czymaja i nie mam powodow do narzekan - i kiere a opinie odnosnie tej bywaja rozne. podobno sie latwo lamia, mnie to sie jeszcze nie przydarzylo, ale i tak zamierzam wymienic.
Ja rowniez mam ramke Da Bomba i uwazam ja za swietna maszyne do DH! 4-zawias pracuje idealnie! Jedyne co moge jej zarzucic to mala sztywnosc boczna, ale teraz zaloze piaste da bomba 10 mm i bedzie wypasss!