WARSZAWSKI STRET W TVN,wchodzimy?
WARSZAWSKI STRET W TVN,wchodzimy?
gadałem dziś z kolesiem z tvn z programu "uwaga" chce zrobic reportaz o nas......
wiadomo ze tvn to najchujowsza telewizornia a uwaga to jeden z chujowszych programów goniący za sęsacjią która nas, ludzi undergrandowo/alternatywnych, gówno obchodzi.....
jednak prze ten program mozemy porószyć kilka kwestki
np. skejparki, legalne tory, chce orhganizacji zawodów przy wspóludzile miasta itd........
nie wiem ma ile uda mi sie wpłynąc na kolesie a dokładniej na ile uda mi siewpłynąć na koncową forme...reportazu....
jak bedzie to kolejny reportaz w stulu "uwaga" to nie ch ida w ****.......ja sie do tego nie dotykam.....
wiec pytam was co sosdzicie na ten temat?
kto z was ewentualnie chciałby wystapić.....kto moze pokazac jakies dobre motywy, triki na miescie (kolesiowi chodzi o widowiskowosc głuwnie ,cojest logiczne dosc.wiec techniczne triki 30 cm na ziemia schodza na dlaszy plan) kto z was czuje sie na siłach zeby cospokazac jak sie juz zorientujemy co i jak?
koles z tvn widzi to tak ze bierzemy 10 luda ruszamy na miasto i troche krecimy rozne tematy......
wypowiedzcie sie czy wogule wypada nam pokazać sie w tvn i wogule napiszecie co sadzicie na ten temat
fat pig ex grooba swnia
wiadomo ze tvn to najchujowsza telewizornia a uwaga to jeden z chujowszych programów goniący za sęsacjią która nas, ludzi undergrandowo/alternatywnych, gówno obchodzi.....
jednak prze ten program mozemy porószyć kilka kwestki
np. skejparki, legalne tory, chce orhganizacji zawodów przy wspóludzile miasta itd........
nie wiem ma ile uda mi sie wpłynąc na kolesie a dokładniej na ile uda mi siewpłynąć na koncową forme...reportazu....
jak bedzie to kolejny reportaz w stulu "uwaga" to nie ch ida w ****.......ja sie do tego nie dotykam.....
wiec pytam was co sosdzicie na ten temat?
kto z was ewentualnie chciałby wystapić.....kto moze pokazac jakies dobre motywy, triki na miescie (kolesiowi chodzi o widowiskowosc głuwnie ,cojest logiczne dosc.wiec techniczne triki 30 cm na ziemia schodza na dlaszy plan) kto z was czuje sie na siłach zeby cospokazac jak sie juz zorientujemy co i jak?
koles z tvn widzi to tak ze bierzemy 10 luda ruszamy na miasto i troche krecimy rozne tematy......
wypowiedzcie sie czy wogule wypada nam pokazać sie w tvn i wogule napiszecie co sadzicie na ten temat
fat pig ex grooba swnia
sie okaze ze zrobia z nas pijakow cpunow meneli i wogle ze potracamy staruszki i jestesmy be i wogle
ale moze bys lepiej i moze cos sie wladze warszawy wezma za skate parki (ta dobre sobie)
ogolnie bym przyjechal i zobaczyl jak im idzie krecenie co oni wymysla, bo trickow to zabardzo nie umiem, kiedys 180, rozjebalem sie i kupa :/
ale moze bys lepiej i moze cos sie wladze warszawy wezma za skate parki (ta dobre sobie)
ogolnie bym przyjechal i zobaczyl jak im idzie krecenie co oni wymysla, bo trickow to zabardzo nie umiem, kiedys 180, rozjebalem sie i kupa :/
teh_pwnerer
FAT PIG - widziałem twój filmik, tzn chyba twój, ale raczej twój bo na końcu były dane i było "Grooba Świnia" bla bla bla
nieźle wymiatasz i nadajesz się ale czy inni też pokażą klasę ? tak to 360 z mórków coś na jutrzence możecie pokazać
a co do uwagi to musicie uważać żeby nie zrobili z tego że niszczycie murki albo poręcze jak robisz "pedal grind'a" :P
nieźle wymiatasz i nadajesz się ale czy inni też pokażą klasę ? tak to 360 z mórków coś na jutrzence możecie pokazać
a co do uwagi to musicie uważać żeby nie zrobili z tego że niszczycie murki albo poręcze jak robisz "pedal grind'a" :P
-
- Kontakt:
ja bym tu uwazal... tvn ma w swoim zespole chyba najbardziej skurwialych dziennikarzy ktorzy wejda do czyjegos grobu zeby nakrecic sensacyjny material. To sie tyczy rowniez programu 'uwaga'. Jesli Groobemu uda sie tak zmienic tor programu, zeby pokazywal nas na plus, to jestem za. W innym wypadku zalecalbym daleko idaca ostroznosc. Jeszcze pozniej beda nas policjanci ganiali za jazde po trawnikach i straszenie pieskow staruszek :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mysle ze oni to spie***** tzn. wymysla cos w stylu ze dewastujemy murki,lawki itp.Pewnie pokaza kilka plusow ale i minusow tez kilka wynajda.Ja bym sie trzymal z daleka od ,, UWAGI" bo maga tylko pogorszyc opinie o bikerach.Szczegulnie ze stare klempy nie moga spac wieczorem i ogladaja takie glupoty a potem sie im to sni po nocach i roznosza plotki na drugi dzien...
Fat Pig'u : wydaje mi sie ze niech nagraja profesjonalna kamera te triki co sa na filmiku z przed kilkunastu miesiecy [tam gdzie przeskakujesz nad barierka i ladujesz 2metry nizej] 360 na hopie
wogole pokazcie sie z jak najlepszej strony
pokazac pedal kicka na torach [koniecznie!!!] moze pozerskieale to super wyglada :D
wogole pokazcie sie z jak najlepszej strony
pokazac pedal kicka na torach [koniecznie!!!] moze pozerskieale to super wyglada :D