KONKURS NA NAZWĘ...
-
- Kontakt:
sarabanda, pavana, morisca, chufla, alegria, solea, cańa, carcelera, martinete, seguriya, malagueńa, bolero, paso de toro i paso doble, buleria, farruca, garrotin, zapateado, tango, tiento, fandango, taranto, guagira, colombiana, tanguillo, rumba catalana, rumba flamenco, salsa flamenca, guagira, colombiana, tanguillo, rumba catalana, rumba flamenco, mambo, cha cha cha, rumba, jive.... co, lubie tanczyc.
albo
Oxygen(e), Equinox(e), Calypso... Jean Michel Jarre
tak, sam nie potrafie wymyslec :) moze Kasia? piekne imie.... ;)
or... chenko, saskatchewan ;p
albo
Oxygen(e), Equinox(e), Calypso... Jean Michel Jarre
tak, sam nie potrafie wymyslec :) moze Kasia? piekne imie.... ;)
or... chenko, saskatchewan ;p
what can I say... ;)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hell-bike company
Rasta Hardcore
Cruncher-tak jak ten snickers:)
Big Foot
Rakieta
Torpeda
PS-Nie mam teraz weny do wymyślania takich nazw.
PS2-A jaka jest nagroda za nazwę,która wygra???-joak(żart):))))
Rasta Hardcore
Cruncher-tak jak ten snickers:)
Big Foot
Rakieta
Torpeda
PS-Nie mam teraz weny do wymyślania takich nazw.
PS2-A jaka jest nagroda za nazwę,która wygra???-joak(żart):))))
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
[b]Bankier[/b]
faktycznie, nie skojażyłem:/
A co do tych propozycji, w których proponujecie użycie słowa Polska, Poland, Polbikes to stanowco odradzam. Zakrawa to na wioche w sytlu Polsat i inne polsystemy. :)
Ale sam pomysł z uzyciem polskich nazw jest niegupi. Tyle żeby było to coś prostego w miarę mozliwości bez polskich liter a nie Brzęczyszczykiewicz Bikes czy cos takiego:)
Jak juz ktoś to wczesniej proponował może być od nazwiska albo imienia ale nie takiego, po którym od razu wiemy, że to nazwisko (kowalski itp), raczej jak ktoś ma takie niespotykane np.: hmm sam nie wiem;]
faktycznie, nie skojażyłem:/
A co do tych propozycji, w których proponujecie użycie słowa Polska, Poland, Polbikes to stanowco odradzam. Zakrawa to na wioche w sytlu Polsat i inne polsystemy. :)
Ale sam pomysł z uzyciem polskich nazw jest niegupi. Tyle żeby było to coś prostego w miarę mozliwości bez polskich liter a nie Brzęczyszczykiewicz Bikes czy cos takiego:)
Jak juz ktoś to wczesniej proponował może być od nazwiska albo imienia ale nie takiego, po którym od razu wiemy, że to nazwisko (kowalski itp), raczej jak ktoś ma takie niespotykane np.: hmm sam nie wiem;]