Ja dzis bylem w biedronce jak jechalem na kazurke : D
Mieli fajne fulle. wzialem ulotke i oto co na niej wyczytalem:
rower posiadajacy 2 amortyzatory, chromowanie wzmacniajace czesci roweru, odblaski pod siodelkiem i korby pedalow.
Kurcze, chcialbym miec w swojej kobyle korby pedalow... teraz mam geje wkrecane w suport :( a i rame mam lamliwa bo zielona a nie chromowana :///
:PPPPPPPPPPPPP Wielki LOL
jak skaner sie odpalic uda to moze wrzuce na pinka jesli chcecie ^^
pier**lic biedronke
kiedys pilem jakas tam ichnia cole.... ale g**no.... zwykla cola woda rozcienczona... ogolem jak dla mnie to sam szahs sprzedaja, oszczedzac - owszem, ale nie do tego stopnia ~);-/
nieidzieliscie w tv materialow o biedronce toz to sa wyzyskiwacze i chuje jakich malo , niech ta firma spierdala z polski czym predzej !! juz nigdy niekupie nic w biedronce ,chocby to mialy byc tanie czipsy
aleś sie wqrzył na biedronke ojeju boze swiety matko jerychonska ksiedzu rydzyku. abo to biedronka jedyna taka?
a u nas reklamuja makrokesze z tarczowkami z przodu i jednoczesnie z v br z przodu. i do tego jedna linka i manetka. mam to na zdjeciu !!:D na ulotce :D
a w biedroneczce fajne podrobki maja - brechtalem sie dzis nie tylko z fulli [staly przy stoisku z miesem] ale i czipsow ("Chipsy na maksa") i podrobek tic tacow ("Ping Pong") :D reszty juz nie moglem ogladac :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.