WARSZAWSKI STRET W TVN,wchodzimy?
hmm szkoda ze cienki troszku jestem (jezdze niedlugo :P) ale moge sluzyc za wsparcie psychologzne przy projekcie :P
dobry pomysl z tym zeby to odejrzec zanim puszcza czy zrobili to tak jak trzeba... czyli zeby pokazali nas bikerow w dobrym swietle :)
pomysl nie jest zly... ale zeby nie wyszla z tego kicha :| trza wytypowac kogos kto bedzie nas godnie reprezentowal :P i zeby nie wyszlo ze alkoholicy i pojeby totalne z nas :P (mimo ze takich to co nie miara :P)
dobry pomysl z tym zeby to odejrzec zanim puszcza czy zrobili to tak jak trzeba... czyli zeby pokazali nas bikerow w dobrym swietle :)
pomysl nie jest zly... ale zeby nie wyszla z tego kicha :| trza wytypowac kogos kto bedzie nas godnie reprezentowal :P i zeby nie wyszlo ze alkoholicy i pojeby totalne z nas :P (mimo ze takich to co nie miara :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Juz nie przesadzajcie, ze Uwaga jest taka z dupy, bo niektóre reportaże sa naprawde dobre, a juz na pewno nie sa poruszane pewne kwestie w innych telewizjach. Ale nie o tym dyskutowac. Uwazam, ze taki material powinien byc zrealizowany. Siedzenie w cieniu niczego nie zmieni, a zasygnalizowanie pewnych problemow <naszych> moze pomoc. Nie wydaje mi sie, zeby pan redaktor chcial nas obsmarowac ani oczernic, bo niby jaki mialby w tym interes? Ci ktorzy maja swoje zdanie o bikerach pozostana przy nim, a reszte to gowno obchodzi tak naprawde. Przeciez nie wybijamy szyb, nie kradniemy na ulicach, nie robimy burd na stadionach. Trzeba zebrac paru dobrych bikerow, ktorzy przede wszystkim potrafia cos powiedziec mowa artykułowaną i skladna, a nie takich, ktorzy zacinaja sie co zdanie. Wedlug mnie to bardziej chodzi o zasygnalizowanie naszych problemow, bo kultura rowerowa, sport to !!!!!!POZYTYWNE ZJAWISKO!!!!!
Ziomy pokarzcie co umiecie !! Pokarzecie triki , moze oni to serio potraktuja !! zmenia o nas zdanie , i wogle , bedzie lepiej. Mozecie tez przemowic w iminiu calej " Naszej rodzinki " rowerowej ze powinno byc wszedzie lepiej !! Zrobcie to dla nas :P !! Pozdrawiam !!
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
-
- Kontakt:
No z tym TVN'em to wg mnie dobry pomysl jest - trzeba nas pokazac od tej dobrej strony ( mam nadzieje ze taka jest? :) ) Ja wprawdzie duzo nie umiem na streecie ale mam duzo dopbrych pomyslow na pozycje kamer zeby to wygladalo b. efektownie bo z kumplem sie w to bawimy troche :) moje gg jest w podpisie ;)
www.43ride.com
dobra a zakladajac ze pojda na pokazanie Wam materialu przed emisja a Wam sie nie spodoba to co zrobicie??Bo ja uwazam ze nie beda sie tym zbytnio przejmowac...A tak przy okazji to jak juz dojdzie to nagrania to wspomnijcie ze Krakowowi tez by sie jakis skatepark przydal ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu