GDZIE WŁOŻYĆ HAYESA???
gdzie wsadzic ?? najlepiej w dupe :P
Sorry ale mi sie tak skojarzylo heheh
no niektorzy maja racje. lepiej na przod lepiej bedzie Ci sie jezdzic i latwiej bedzie Ci tarcze wyczuc.
oliksko a co za problem miec tarcze pod obrecz??
to raczej obrecze sa pod tarcze lub vki :P ja mam u siebie tarcze pod dm24 :P
Sorry ale mi sie tak skojarzylo heheh
no niektorzy maja racje. lepiej na przod lepiej bedzie Ci sie jezdzic i latwiej bedzie Ci tarcze wyczuc.
oliksko a co za problem miec tarcze pod obrecz??
to raczej obrecze sa pod tarcze lub vki :P ja mam u siebie tarcze pod dm24 :P
www.hcfr.pl !!
Podpisuje sie obiema raczkami pod tym co wyzej, na przod tarcze, przy fajnej modulacji mozna pokombinowac wiele;] , a na tyl wystarczy v'ka.. w koncu tylko o blokowanie kola chodzi z tylu, a jak chcesz miec maga lapanie to polecam patent ze smola na obreczy po jednej stronie :D:D ( jesli ci nie szkoda klockow :D... i bez pedal kick'a ciezko odkleic szybko klocek od obreczy :D )
ten koleś pode mną to ***** :D:D
z tylu to lepiej miec modulacje, zwlaszcza na zime. pojedz po lodzie i zacisnij po maksie hampel, powodzenia. albo na zakrecie zapieprzajac w lesie ;) ale nie musi byc to tak wspanaily hampel jak z przodu. ale i tak jest hc wyjechac w zime tylko z licha popsuta tynia vka na miasto (jak klamka odbija trzy razy wolniej niz powinna ;) )
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt