amor do fr i ds
-
- Kontakt:
amor do fr i ds
co byscie brali do ds i fr:
-drop off2
-dj3 03
-wedge qr20 03
nie sugerujcie sie cena
ostatnio w sklepie widzialem tarcze mechaniczne black box czy cos takiego za 230pln
jezdzil ktos na tym, jak to dziala?
-drop off2
-dj3 03
-wedge qr20 03
nie sugerujcie sie cena
ostatnio w sklepie widzialem tarcze mechaniczne black box czy cos takiego za 230pln
jezdzil ktos na tym, jak to dziala?
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
-
- Kontakt:
kup drop off. jest zajebisty. Wiem bo jezdzilem na nim. a Ty kisiel nie polecaj komus czegos czego jeszcze nigdy nie uzywales bo nawet nie wiesz jak chodzi a sie podniecasz cena i tarcza 200'. Kup i zobaczysz ze po PIERWSZYM zjezdzie np. z czantorii bedziesz chcial je pierdolnac bo bedziesz tak wkurwiony ze przestaly chodzic po przejechaniu 500metrow. NIGDY nie polece mechanicznej tarczy. LUDZIE WYDAJCIE WIECEJ NA HYDRAULICZNA JULIE!!!!!!!!! OPLACA SIE!!!!
-
- Kontakt:
black box to hamulce od rock shoxa jezdziłem na tym zaiste 2 klocki sie ruszają ale droga hamowania to ok 15 m nie opłaca sie
a co do amora to ja osobiście nie lubie marcochów a może
Black Super Spv mam takowego i sprawóje sie wypas we Fr i dualu
a jak lubisz tak marcochy to jezdziłem tylko na Drop offie II i nawet nawet
a co do amora to ja osobiście nie lubie marcochów a może
Black Super Spv mam takowego i sprawóje sie wypas we Fr i dualu
a jak lubisz tak marcochy to jezdziłem tylko na Drop offie II i nawet nawet
A tam
-
- Kontakt:
jak już napisałem wedge jest stworzony do freeride..... i w takim stylu jazdy go używam , oczywiście hopkami i schodkami nie gardze :)
jeżeli chodzi o dj to po ustawieniu dużego tłumienia i wlaniu większej ilości oleju (będzie wczesniej hamował) , tez sie bedzie nadawał
ale najlepiej sprawuje sie w fr
połaczenie fr/dj to oczywiście drop off
jeżeli chodzi o dj to po ustawieniu dużego tłumienia i wlaniu większej ilości oleju (będzie wczesniej hamował) , tez sie bedzie nadawał
ale najlepiej sprawuje sie w fr
połaczenie fr/dj to oczywiście drop off
wow super kostke brukowa no bajer nic tylko pozazdroscic, jaka szkoda ze kupilem shermana, jaka szkoda ze on nie wybiera kupy komara, na *** ci amor ktory po miescie na prostej po plaskim wybiera chodnik kurwa, to pewnie jak zjedziesz albo podjedziesz pod kraweznik to pewnie dobijasz, i nie gadaj ze wegde jest do fr i ds, bo to do xc, zreszta zobacz ile ludzi zasuwa na wagde w 4x albo ds, a zobacz ile jezdzi np na blacka
teh_pwnerer