zlodzieje na allegro z rudy slask
zlodzieje na allegro z rudy slask
BANDA OSZUSTÓW Z RUDY ŚLĄSKIEJ!!!!
Uwaga!!!
Kilka dni temu miałem się wymienic na sprzet z kolesiem z rudy slaskiej. Miałem wysłać ramę fulla z damperem i kilkoma gadgetami, a on miał mi dać amora blacka, hampla tektro i kolo na obreczy dm24. Wysłałem sprzęt a ten gnojek zniknął. Nic nie otrzymałem w zamian. Wydaje mi się iż działają w kilka osób, my to załatwialismy przez allegro. Ksywa z allegro to: ozzymaster, freakmm, choć jest jeszcze kilka innych. Należy się wystrzegać ludzi z Rudy a przynajmniej dobrze sprawdzać. Numer telefonu kolesia to: 032 24 00 88 9. Numer gg: 5439394
Koleś oszukał kilka osób, opisany został również na forum strony www.dh-zone.com wczesniej. pozniej poszukam linku to dodam
Imię jednego z nich Michał. Adres na który wyslalem sprzet to:
Mariusz Młot
ul. Piechy 2c/10
41-704 Ruda Śląska 4
Sprawa zgloszona na policje i do allegro, ale jeśli ktos jakos może pomoc, to piszcie na maila pandha@o2.pl
kilka stron rowerowych zamiescilo info, m.in
fr.abc.pl
freeride.neostrada.pl
www.thc.j.com.pl/
a takze
www.angielski.ling.pl
kilka na forum na innych stronach.
TRZEBA ZAKONCZYC DZIALALNOSC TEGO GNOJA.
Uwaga!!!
Kilka dni temu miałem się wymienic na sprzet z kolesiem z rudy slaskiej. Miałem wysłać ramę fulla z damperem i kilkoma gadgetami, a on miał mi dać amora blacka, hampla tektro i kolo na obreczy dm24. Wysłałem sprzęt a ten gnojek zniknął. Nic nie otrzymałem w zamian. Wydaje mi się iż działają w kilka osób, my to załatwialismy przez allegro. Ksywa z allegro to: ozzymaster, freakmm, choć jest jeszcze kilka innych. Należy się wystrzegać ludzi z Rudy a przynajmniej dobrze sprawdzać. Numer telefonu kolesia to: 032 24 00 88 9. Numer gg: 5439394
Koleś oszukał kilka osób, opisany został również na forum strony www.dh-zone.com wczesniej. pozniej poszukam linku to dodam
Imię jednego z nich Michał. Adres na który wyslalem sprzet to:
Mariusz Młot
ul. Piechy 2c/10
41-704 Ruda Śląska 4
Sprawa zgloszona na policje i do allegro, ale jeśli ktos jakos może pomoc, to piszcie na maila pandha@o2.pl
kilka stron rowerowych zamiescilo info, m.in
fr.abc.pl
freeride.neostrada.pl
www.thc.j.com.pl/
a takze
www.angielski.ling.pl
kilka na forum na innych stronach.
TRZEBA ZAKONCZYC DZIALALNOSC TEGO GNOJA.
nie rozumiem takich imbecyli, przekręci kogoś na 1000, 2000 czy ileś tam zł i sie cieszy, nie myśląc o konsekwencjach tego co zrobił...
a ryja ktoś mu obije prędzej czy pózniej, bo przeciez podaje jakiś adres (nie wiem czy swój, ale napewno da sie do niego dojść).
powinien dostać tak po ryju, zeby mu sie odniechcialo więcej kombinować!
pozdro.
a ryja ktoś mu obije prędzej czy pózniej, bo przeciez podaje jakiś adres (nie wiem czy swój, ale napewno da sie do niego dojść).
powinien dostać tak po ryju, zeby mu sie odniechcialo więcej kombinować!
pozdro.
ale ostatnim razem tez tak bylo... mzoe teraz zainteresowani sie wezma i zrobia porzadek. a takze ludzie z rudy slaskiej wezma sprawe w swoje rece bo tacy delikwenci sprawiaja ze nie bardzo mi jzu sie usmiecha transakcja z kims z tmtego rejonu. takie zycie
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
policja i allegro na 100% dojdzie kto to, wiec tylko pilnuj sprawy i sie kolesia udupi!gliny mają dostęp do takich rzecszy jak dokąłdne przeszukiwanie kodów IP w ktry jest zapisane doslownie wszytsko!ilnuj sprawy i powodzenia!!! a na przysżłość uwazaj na takich co licytuja a potem chcą płacić w czesciach!!!!/pozdROWER
http://www.postiDHbiker.of.pl/ <-moja www gorąco zapraszam!!!
-
- Kontakt:
jak kazdy moze sie domyslic ja tego tak nie zostawie. poki co znalazlem kilka juz informacji gdzie koles kogos rabnal a podawal zawsze ten sam adres ale inne nazwisko czy imie. teraz napisam mi maila ze to jego kumpel a nie on, czyli pewnie dzialaja w dwoch. sprawa jest mocno naglasniana, wiele stron dalo info o tym. jak to powiedzial kumpel,. krew sie poleje.
zamiescielm tez posta na skradzione, tam tez przytoczylem maila od tego szmaciarza. widze ze pare osob dalo sie nabrac,
WIEC SZUKAM LUDZI, KTORYCH JESZCZE RABNAL, I BYLI BY W STANIE ZEZNAWAC W SADZIE.
jakby co info tez bede zamieszczal na stronie www.fr.abc.pl
zamiescielm tez posta na skradzione, tam tez przytoczylem maila od tego szmaciarza. widze ze pare osob dalo sie nabrac,
WIEC SZUKAM LUDZI, KTORYCH JESZCZE RABNAL, I BYLI BY W STANIE ZEZNAWAC W SADZIE.
jakby co info tez bede zamieszczal na stronie www.fr.abc.pl
[url=http://www.e-angielski.com]jezyk angielski[/url] - darmowa nauka angielskiego
pandha slyszalem ze on dzisiaj do ciebie dzwonil i podobno sie ugadaliscie... acha i podobno dalej mu teramin do przyszlego tygodnia a ty juz zakladasz o tym post na allegro! recze glowa ze dragmen ma te wszystkie przedmitoy... kolo hampel i amor!!! Wioewm bo bylem dzis u niego i jezdzilem na tej ramce!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
ciamek co ciamek moze jeszcze wmowisz mi ze ja niby naleze do jego squadu??:| wogole zaden sqad nie istnieje!!! Do Mariusza rama mialas tylko przyjsc a byl pewnie ze dragmen wysle ten amor!!!! A pozatym nie wiesz jak jest w tej chwili wiec sory.... ZAMKNIJ SIE
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff