LeaderFox Cocaine
-
- Kontakt:
LeaderFox Cocaine
Chciałbym się dowiedzieć od tych co poiadają tę ramke jaka jest ?? A szczególnie wady zalety itp. może jakaś recenzja ramki??? Wiecie nie chciałbym ulokować swoich pieniedzy w "gównie" ale wątpie że po takim sukcesie Draga LeaderFox wypusci wielkie "G".
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=534288
bosze ale z was sa Ciule....pomozcie kolesiowi jak pyta.....poto jest to forum - i chooj ze juz bylo...takimi wypowiedziami nie sprawicie ze ten post sie sam usunie !
a jak nie mozecie pomoc to mordy na klodke !
niech sie wypowiadaja Ci co maja rame i wiedza najlepiej !
...na moje oko rama jest taka sama jak dragstar - tylko inne jest malowanie
a jak juz sie na nia zdecydujesz to tylko 14' ! ! !
a jak nie mozecie pomoc to mordy na klodke !
niech sie wypowiadaja Ci co maja rame i wiedza najlepiej !
...na moje oko rama jest taka sama jak dragstar - tylko inne jest malowanie
a jak juz sie na nia zdecydujesz to tylko 14' ! ! !
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
Ja pisałem do Amigo Bike'a żeby mi powiedzieli jak to jest:
Dragrstar jest ramą droższą w sprzedarzy detalicznej,
a w przypadku całego roweru to goście z Leadera składają droższy rower na ramie tańszej - Cocaine (paradox :P).
Mi w tym mail'u gość powiedział, że Drag jest mocniejszy, zresztą widać to na zdjęciach... Ja sam ma dylemat co wziąć od nowego roku Draga czy Chuckera (ramy), Cocaine jest gorszą, słabszą ramą jednak na niej będą składać model droższy.
Dragrstar jest ramą droższą w sprzedarzy detalicznej,
a w przypadku całego roweru to goście z Leadera składają droższy rower na ramie tańszej - Cocaine (paradox :P).
Mi w tym mail'u gość powiedział, że Drag jest mocniejszy, zresztą widać to na zdjęciach... Ja sam ma dylemat co wziąć od nowego roku Draga czy Chuckera (ramy), Cocaine jest gorszą, słabszą ramą jednak na niej będą składać model droższy.
-
- Kontakt: