Drag i 6m drop ... hmmm???
igorto - ostatni sprawiedli, ostatni mega rajder... teraz mu poprzemy nasze dropy zdjeciami i filmami a on oceni czy sa prawqdziwe i czy to prawdziwy hard core
Nie wiem skad zes sie chlopie urwal ale filmow i zdjec jak to skacze bylo juz cocnajmniej kilka. Dodam, ze jak na wszystko potrzebne Ci sa filmy, to jak Ci dziewczyna powie, ze jest dziewica (albo juz nia nie jest) to powiec, ze poprosisz ten fakt na filmie.
aha dzis tak wpadam na forum... ale nie spodziewajcie sie zbytnio mojej obcenosci w najblizszej (i dalszej) przyszlosci. Odezwe sie moze jak bede jechal w gory i bede chcial sie z kims umowic, zeby sie ze mna zabral (do Austrii albo gdzies w polskie gory, moze szklarska?).
Puki co bawcie sie dobrze i podyskutujcie sobie co jest hard core a co nie :)
Nie wiem skad zes sie chlopie urwal ale filmow i zdjec jak to skacze bylo juz cocnajmniej kilka. Dodam, ze jak na wszystko potrzebne Ci sa filmy, to jak Ci dziewczyna powie, ze jest dziewica (albo juz nia nie jest) to powiec, ze poprosisz ten fakt na filmie.
aha dzis tak wpadam na forum... ale nie spodziewajcie sie zbytnio mojej obcenosci w najblizszej (i dalszej) przyszlosci. Odezwe sie moze jak bede jechal w gory i bede chcial sie z kims umowic, zeby sie ze mna zabral (do Austrii albo gdzies w polskie gory, moze szklarska?).
Puki co bawcie sie dobrze i podyskutujcie sobie co jest hard core a co nie :)
no przynajmniej na filmie tak wygladallllll to jest drop na ktory staniesz i sie stykasz http://public.fotki.com/monsterst/cos/drop1.html jeszce z tom kladkom dodatkowom to juz woguleee masakra.tak wyglada ta kladka mniej wiecej http://public.fotki.com/monsterst/cos/dropb.html jak narazie jest tylko to koncowa czesc zrobion a reszta jak bedzie cieplo :P i daje jescze 2m dodatkowego lotu w pionioe:D w maju/czerwcu beda filmki.moze wczesniej ale trzeba sprzet naprawic ;/ :(
lubie bika!
ok Wojtek jade Cie :P
nie no monster ja Cie nie jade :P spoko to mowie Ci ze jest strach przed dropem jak przed zadnym
Wojtek : bunkier na cytadeli skoczylem z=od razu, wsiadlem na rower polgara zapedalowalem razzeby wiedziec gdzie mam jechac i skoczylem... a do dolnej sie dlugo przekonywalem !!
nie no monster ja Cie nie jade :P spoko to mowie Ci ze jest strach przed dropem jak przed zadnym
Wojtek : bunkier na cytadeli skoczylem z=od razu, wsiadlem na rower polgara zapedalowalem razzeby wiedziec gdzie mam jechac i skoczylem... a do dolnej sie dlugo przekonywalem !!
www.hcfr.pl !!