CIACHO !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja ja ostatnio widzialem, tanczyla sobie w Hali Ludowej, zrobilem fotke zebyscie sobie mogli zjechac na recznym http://tiny.pl/ldp . Mi tam sie podoba :-))))
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ej chlopaki wasze zony tez tak beda wygladaly za jakies 60 lat wiec co sie martwicie :D a co do siusiakow to mi juz urusl i nie jest taki najmniejszy ( w porownaniu do kumpli hahahaha :) a tak serio to byles na spotkaniu ? jaka jest z bliska ? moze ma czarne dlugie krecone zemby ?? jak juz bedziesz ja ujezdzal powiedz do niej ty ognista suko ... one to lubia :D
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
YZ spejalnie dla Ciebie, zebyś nie mial watpliwosci i jesli jeszcze Ci nie wytlumaczyli do konca:
20:59:16xxxxxxxxxxxxxx)
ej co to znaczy w dziewczenskim slangu : CIACHO?!
20:59:43 Ola xxxxxxxxxxxxxxxx
jakiś bardzo ladny, przystojny chłopak
20:59:48 Ola xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ale taki
20:59:51 Ola xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
super
20:59:16xxxxxxxxxxxxxx)
ej co to znaczy w dziewczenskim slangu : CIACHO?!
20:59:43 Ola xxxxxxxxxxxxxxxx
jakiś bardzo ladny, przystojny chłopak
20:59:48 Ola xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ale taki
20:59:51 Ola xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
super
-
- Kontakt:
Nie zawsze obracam dziewczyny nie można ruchać 24/h no stary, bez przesady.
Rafał dzięki za info, wiesz ja na powodzenie u dziewczyn naprawde nie narzekam ... Więc za bardzo się nie dziwie że dziewczyny nazywają mnie CIACHEM!
Moge z ręką na sercu powiedzieć że mam powodzenie u dziewczyn, potwierdzało się to już w różnych sytuacjach i teraz jest kolejny przykład, dziś się z nią widziałem poszedłem z nia na piwko pogadaliśmy sobie, pośmialiśmy się troche spoko dziewczyna, wymieniliśmy się jescze telefonami i może coś z tego będzie.
Musze przyznać że rower ma też wpływ na zachowania dziewczyn, ale rower to nie wszystko.
Temat został wyczerpany ....
Rafał dzięki za info, wiesz ja na powodzenie u dziewczyn naprawde nie narzekam ... Więc za bardzo się nie dziwie że dziewczyny nazywają mnie CIACHEM!
Moge z ręką na sercu powiedzieć że mam powodzenie u dziewczyn, potwierdzało się to już w różnych sytuacjach i teraz jest kolejny przykład, dziś się z nią widziałem poszedłem z nia na piwko pogadaliśmy sobie, pośmialiśmy się troche spoko dziewczyna, wymieniliśmy się jescze telefonami i może coś z tego będzie.
Musze przyznać że rower ma też wpływ na zachowania dziewczyn, ale rower to nie wszystko.
Temat został wyczerpany ....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549