zlodzieje na allegro z rudy slask
-
- Kontakt:
zróbcie mu lobotomie za pomocą kostki brukowej :D
Trzeba skończyć z takim gównem, wpierdol mu spuścić i zamieścić zdięcie jego zmasakrowanego ciała w internecie i napisać że skończy tak każdy który wyhuja bikera!!!
Trzeba skończyć z takim gównem, wpierdol mu spuścić i zamieścić zdięcie jego zmasakrowanego ciała w internecie i napisać że skończy tak każdy który wyhuja bikera!!!
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091
*** by mu wyslal rosa....
ja mialem kupic od niego manitou to nawet ofty przez tydzine nie chcial przyslac a mowil ze zrobil...
TO JEST JEDEN WIELKI H UJ I SZUKAM LATWYCH OSOB DO OSZUKANIA !!!
zle trafiles i szkoda stary ze mu to wyslales no ale masz nauczke
jak bedzie jechac do niego z " niespodzianka " przez lodz to sie zabieram.. :] pzdr
ja mialem kupic od niego manitou to nawet ofty przez tydzine nie chcial przyslac a mowil ze zrobil...
TO JEST JEDEN WIELKI H UJ I SZUKAM LATWYCH OSOB DO OSZUKANIA !!!
zle trafiles i szkoda stary ze mu to wyslales no ale masz nauczke
jak bedzie jechac do niego z " niespodzianka " przez lodz to sie zabieram.. :] pzdr
www.mm-foto.pl
13:03:20 *** (GG# 5439394)
ta jasne ?
13:03:32 *** (GG# 5439394)
a niby co ze oszust jestem ?
13:03:44 *** (GG# 5439394)
kogo oszukałem ?
13:04:27 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
a masz ten amrotyzator ? gdzie zdjecia ktroe rzekomo zrobiles ? widzialem twoje posty na dh...cos o peknietym tlumiku np w blacku i o tym ze kazdemu co innego masz do sprzedania...
13:05:02 *** (GG# 5439394)
w blacku ?
13:05:24 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
no
13:05:51 *** (GG# 5439394)
w szermanie
13:06:58 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
to niby iel masz tych amorow ??? bo na forum co chwila ktos mowi ze iales mu " cos " sprzedac....za mala kase....
13:07:17 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
skad mam wiedziec ze nie klamiesz skoro go na oczy nie widzialem i tylko krecisz..
13:08:51 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
no juz widze ze nie masz nic do powiedzenia...
13:09:24 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
mam nadzieje ze nie uda ci sie nikogog naciagnac ....tak samo jak z tymi rzekomymi ramami....narazie
fragment rozmowy potem nic juz sie nie odzywal to chyba swidczy o czyms....
ta jasne ?
13:03:32 *** (GG# 5439394)
a niby co ze oszust jestem ?
13:03:44 *** (GG# 5439394)
kogo oszukałem ?
13:04:27 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
a masz ten amrotyzator ? gdzie zdjecia ktroe rzekomo zrobiles ? widzialem twoje posty na dh...cos o peknietym tlumiku np w blacku i o tym ze kazdemu co innego masz do sprzedania...
13:05:02 *** (GG# 5439394)
w blacku ?
13:05:24 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
no
13:05:51 *** (GG# 5439394)
w szermanie
13:06:58 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
to niby iel masz tych amorow ??? bo na forum co chwila ktos mowi ze iales mu " cos " sprzedac....za mala kase....
13:07:17 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
skad mam wiedziec ze nie klamiesz skoro go na oczy nie widzialem i tylko krecisz..
13:08:51 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
no juz widze ze nie masz nic do powiedzenia...
13:09:24 wookiemaly (wookiemaly@tlen.pl)
mam nadzieje ze nie uda ci sie nikogog naciagnac ....tak samo jak z tymi rzekomymi ramami....narazie
fragment rozmowy potem nic juz sie nie odzywal to chyba swidczy o czyms....
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
UWAGA!!! TEN ****** ZLODZIEJ W OGOLE DO MNIE NIE DZWONIL!!!!! NIE ODPOWIADA NA MOJE INFA, NIE ODPISUJE NA GG, SZMACIARZ ZASRANY GOWNIARZ KURWA TERAZ PRZEGIAL. NAPISAL PRZEDWCZORAJ NA GG ZE SPRZET WYSLAL KILKA DNI TEMU PRIORYTETEM A TU *****. JAK TYLKO KURWA WROCE ZA TYDZIEN TO JADE OSOBISCIE I KURWA SKONCZYLO SIE RUMAKOWANIE. ALBO **** MI ODDA RAME ALBO DA SPRZET. I NIE WIERZCIE W ZADNE BUJDY. SAM DZWONILEM NIKT NIE ODEBRAL. KURWA CHYBA ZADZWONIE O 4 RANO MOZE CHOCIAZ RODZICE ODBIORA!!! JESLI KTOS JEST Z RUDY NIECH MU SKOPIE DUPE, ALE NIE WIERZCIE ZE SIE PROBOWAL KONTAKTOWAC. ****** ZLODZIEJ I KLAMCA
[url=http://www.e-angielski.com]jezyk angielski[/url] - darmowa nauka angielskiego
ludzieeeee miarka sie przbrala..... Szczerze to kiedys bylismy kumplami chodzil ze mna przez 2 lata do klasy ale nie potym co zrobil wczraj fagas jesden!!! Moja ojciec sprzedaje caly rower (link w podpisie) i mial wszystko w piwnicy (hamulce przezutke itp mial wszystko w jednym poudelku!!!! Mialem z tym fagasem isc na rower! zostawile go na chwile w piwnicy bo [poszlem sie przebrac! Przechodze wszystko OK poslzismy posmigac na biku (on jezdzil na tej ramce twojej) przychodze do domku i se siedze na kompie... nagle ojcice przychodzi i sie mnie pyta gdzie jest jego przedni hampel (grimecka sys 8)... No to ja zaraz do piwnicy i szukam.... NIEMA no to wsiadam i udaje sie do szanownego pana glidera!!! Mowie mu zeby schodzil a on ze nie moze!! stalem tam chyba ze 20 minut i dzwonilem caly czas.... nagle jego ojciec odbiera i mi zaczyna ryczec ze mam przestac dzwonic. Jak on sie na mnie wydarl to ja na niego tez zaczynam sie wydzierac!!! po kolejnych 5 minutach zszedl pan glidert i zaczynal mi opowiadac jakies bajki!!! weszlismy do mojej piwnicy i mu mowie szukaj!!! To on mi z chaslem czy szukalem po calej piwnic O_o mowi "u ciebie w piwnicy niema to moze kajs lezy" dobra ja mu mowie szukaj! Wten przychodzi moja matka z moim ojcem, a on znalazl ten hamulec pod schodami jak sie schodzi do piwnicy!!! A z kad on sie do cholery moglk sie tam wziac! Fagas schowal sobie go pod schodami zeby kiedys po niego przysc i se go wziasc! Boze jakie on mial szczescsie ze moi rodzice weszli do tej piwnicy bo chyba bym go tam rozniusl! Ojciec mu rzucil tylko taki tekscik ze ma spieprzac i niepokazywac wiecej, to on sie szybciutko z tamtad ulotnil!potem jak weszlismy do domu to moj ojciec jeszcze se porozmawial z jego ojcem przez telefon!!! Ludzie jakie on mial szczescie ze moi rodzice weszli do tej piwnicy!! Stary jesli to czytasz to dziekuj bogu!!!
Miarka sie przebrala PANDHA zapraszam do rudy slaskiej!!!!
Miarka sie przebrala PANDHA zapraszam do rudy slaskiej!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Tak sobie juz czytam te kolejne posty jak to pan gliter ozzymaster czy inny tam ciec robi w wala kolejne osoby i wierzyc mi sie nie chce ze mozna tak bezkarnie juz dzialac chyba z 1,5 roku jak nie wiecej
A do Pana ROSA to powiem tyle. Gosciu znasz kolesia co robi takie walki i nic nie zadzialasz? Tylko napierw piszesz ze to jakies nieporozumienie a potem ze masz juz go dosc i ze juz nie wytrzymasz i jakies bajki ze Ci grimece z piwnicy ukradl. LOL . Stary poczytaj co piszesz. Jak ostatnio byla afera bo znowu glider zrobil kogos w wala to tez napisalem ze masz go dosc i ze nawet mu sptrzeliles w ryja :-) LOL ... jestes smieszny wtedy mu w ryja strzeliles a teraz nagle z nim na bika smigasz ... jakos Tobie tez bym nie zaufal w zadnych kontaktach (np. wymiany sprzetu ...) Juz samymi swoimi postami jestes na 100% nie szczery. Moze tez krecisz walki z panem gliderem.
A do Pana ROSA to powiem tyle. Gosciu znasz kolesia co robi takie walki i nic nie zadzialasz? Tylko napierw piszesz ze to jakies nieporozumienie a potem ze masz juz go dosc i ze juz nie wytrzymasz i jakies bajki ze Ci grimece z piwnicy ukradl. LOL . Stary poczytaj co piszesz. Jak ostatnio byla afera bo znowu glider zrobil kogos w wala to tez napisalem ze masz go dosc i ze nawet mu sptrzeliles w ryja :-) LOL ... jestes smieszny wtedy mu w ryja strzeliles a teraz nagle z nim na bika smigasz ... jakos Tobie tez bym nie zaufal w zadnych kontaktach (np. wymiany sprzetu ...) Juz samymi swoimi postami jestes na 100% nie szczery. Moze tez krecisz walki z panem gliderem.