Drag i 6m drop ... hmmm???
przekroczony limit transferu:/wojtek skad mozesz wiedziec jakiego dropa skakalem i widzialem najwiekszego bo widziec to moge prawie kazde (mieszkam w takim miejscu ze jest ich w **** :)) dobra moze to zabrzmialo jak bym mwoil ze gowno jezdzisz - sorry , ale chdozilo mi oto glownie ze wkurwia mnie taka ide dropow ze pionu jest 2metry a lecisz 8m bo to przyznajmy ze jest proste i nic w tym strasznego , bede mial cyfrowke to zapodam kilka zdjec dropow jakie sa u mnie
no nie wiadc bo jak juz zostalo powiedziane ten drop jest niefotogeniczny.... no teraz w zimie juz bardziej bo lisci nie ma :)
jakby ktos z tych co juz sciagneli mogl wrzucic na serwa i zapodac linka zeby wszyscy mogli sciagnac to bym byl wdzieczny :)
zaznacze ze gosc wyladowal troche nizej niz jest to konieczne :)
jakby ktos z tych co juz sciagneli mogl wrzucic na serwa i zapodac linka zeby wszyscy mogli sciagnac to bym byl wdzieczny :)
zaznacze ze gosc wyladowal troche nizej niz jest to konieczne :)
http://bodzio.pinkbike.com/
Człowieku, ty mówisz że drop 8 m w dal i 4 w dół jest łatwy??????? z tak wąskim lądowaniem i z tak złym najazdem to jest wiekszy hardkor od dropa 5 m :/ Ja tam z bunnyego na maxa ciągnołem. Dziwne, że kumpel, który go skakał, jeden z najlepszych freeriderow w Poznaniu (Bender) nie doleciał i się pożądnie rozwalił, a uwierz mi że on jest od Ciebie lepszy. Kup PFC 3 to może wreszie pomyślisz :)
Pozdro
Pozdro
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
-
- Kontakt: