a to byla nowa rama i pierwszy suport w niej? jak tak to mozesz miec krzywo nagwintowany gwint w mufie i tu mozesz miec pretensje do firmy ramy, ja co do pro bika nic nie mam spoko obslugo po za jednym kolesiec co zawsze jak mi jakies bajery wkreca to tylko smiec m isie chce ale mnejsza o to sklep spoko
nie ta ramka miała juz w sobie suport XT na kwadrat jezdziłem na nim jakieś 2 lata i wszystko git az zmieniłem korby na isis i suport i mi sie to stało więc to nie wina ramki to w suporcie musiała być wada odrazu
czego chcecie ?? pro bike dobry sklep, ja tam kupowałem i nie było żadnych problemów, mój kumpel tam kupował też ne było problemów. półmiasta tam kupiło i nikt nie ma nic przeciwko. więc może rzeczywiście było coś jebnięte z tym suportem
ja zamowilem u nich lancuch sram'a pc 58, 2 czekalem, zadnego maila nie dostalem z informacja. Po prostu olali mnie oporowo, nie pozostalo mi nic innego jak zjebac ich jak bure suki i kupic lancuch w sklepie (co sie pozniej okazalo lepiej na tym wyszedlem oszczedzajac 10 zeta:))))