ja miałem pitbulla ale 16 wiec zmieniłem na 14'aganga pm. DC jest zajebisty niedorozjebania dużo ludzi w moim mieście jeżdzi na tych ramkach i sa największymi przechujami zajebista ramka...
rama fajna, ale chyba było troche przypadków, ze ktos pogiął widełki itp. w tej cenie mozna cos lepszego znalesc: koshmar, streetlegal, suburban, dm ds .
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
nie moge powiedziec czy jest ok czy nie ale widzialem popekanego pitbulla przy glowce. a dodam ze byl uzywany z amorem jednopolkowym wiec nie powinien popekac. no i trojkaciki tylne sie czasem krzywily ;]
mysle ze za taka kase mozna cos lepszego znalezdz
Pitbull = zajebista rama ! Bardzo latwo na niej sie uczyc trickow ...ta geometria robi swoje :) Nie oszczedzam jej a mimo to jest w idealnym stanie zadnych wygiec czy pekniec...POLECAM!!!!!!!
moim zdaniem jest zajebista fajnie sie jezdzi fajna geometria, nie jest az tak ciezka, bardzo mocna, mam akurat for sale taka z 2003r malo uzywana w idealnym stanie za 600zeta + jakies tam gratisy male.
jak dla MNIE SPOKO,jezdzilem caly sezon i zadnych pekniec,ogolnie fajna geometria,i powiem ze dm i sururban nie przypadly mi do gustu jak pare koles
dalo mi przetestowac,polecam pitbula ale ja byl doskladal i bral p3 albo poczekal na pitbule 2005