Miejscówki/Wawa/Bemowo i okolice/
Miejscówki/Wawa/Bemowo i okolice/
Panowie z warszawy (najlepiej Bemowa,Bielan,Jelonek itp) gdzie sa jakies fajne miejscówki. I prosze nie pisac o dircie przy rondzie babka ani o fortach bo o tym wiem.
PROSZE POMÓZCIE ROWERZYSCIE W POTRZEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZE POMÓZCIE ROWERZYSCIE W POTRZEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurwa no. Panowie. Nie mówcie ze na Bemowie nikt nie jezdzi...
Nie dosc ze mam całą opone w kupie, musze sie uczyc łaciny, nie mam dzis zadnej imprezy - a mam ochote sie napic (nie,nie jestem alkoholikiem), boli mnie noga, komp mi sie jebie, musze kupic jakiemus dziecku z domu dziecka prezent a za **** nie wiem co, TO JESZCZE OKAZUJE SIE ZE NIE ZA BARDZO MAM GDZIE JEZDZIC, a najblizsza miejscówka znajduje sie prawie 1h drogi ode mnie.
SUPER
Nie dosc ze mam całą opone w kupie, musze sie uczyc łaciny, nie mam dzis zadnej imprezy - a mam ochote sie napic (nie,nie jestem alkoholikiem), boli mnie noga, komp mi sie jebie, musze kupic jakiemus dziecku z domu dziecka prezent a za **** nie wiem co, TO JESZCZE OKAZUJE SIE ZE NIE ZA BARDZO MAM GDZIE JEZDZIC, a najblizsza miejscówka znajduje sie prawie 1h drogi ode mnie.
SUPER
własciwie to po całej warszawie sie kołujemy z kumplami, na bielanach nie ma jakiejś zajebistej miejscówki godnaj polecenia, na fortach zrobilismy dwa niewielkie dropy (ok. 2 m i 1.7m, ja tego nie mierzyłem) koło tego osiedla , trzeba przez brame przejechać, a tak wiecej to nie ma :/
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073
GG: 1943073
Na Kole masz 2 hopki w parku na 2 górkach (wybicie z bunnego mile widziane) bo ciężko z rozpędem .Polecam też skate park na Górcach.
Możesz też jechać na Wole na góre moczydło ,obok schodów na tyłach górki można troche polatać.
Kiedys były też hopki w parku Sowinskiego(koło kortów tenisowych) ale zostało z nich już raczej tylko wspomnienie
Możesz też jechać na Wole na góre moczydło ,obok schodów na tyłach górki można troche polatać.
Kiedys były też hopki w parku Sowinskiego(koło kortów tenisowych) ale zostało z nich już raczej tylko wspomnienie
http://www.bikefoto.pl/nowe_show_img.php?id=12671
Własnie... Zagospodarowac forty... Dzis wracałem z tego "toru" przy rondzie babka i jak jechałęm w strone fortów od powazkowskiej juz po tym jak sie skreca w lewo za trasa AK i tam sa takie dosc łagodne hmmm "zjazdy" a potem kawałek przestrzeni na którym mozna by cos wybudowac...
Tylko nie wiem czy to nie jest teren prywatny.
Tylko nie wiem czy to nie jest teren prywatny.
-
- Kontakt: