Witam
Zastanawiam sie na złozeniem kól :
Przod: Sun Rims Double Track (40mm. 640g), piasta Northshore Roller+ tarcza
Tył: Alex Rims Supra V(33,7mm,800g), piasta North Shore Coaster,+ v breaki
Co o tym myslicie? Cos moze zmienic? Prosze o pomoc, z gory dzieki.
Pozdrawiam
no supra na tyle dobrze sie sprawuje u mnie wiele niedolotow tez do kraweznikow zaliczylem i nic sie nie dzieje tylko jeszcze jakies dobre szprychy wez bedzie zajebiscie :]
SUPRA V jest mocniejsza nish sie wydaje..... wiem bo mam... raz skakałem z 1m murka na chodnik miedzy murkiem a chodnikem 1m i spadłem na kraweznik opone hu** strzelił a felga miniminiminiminimalne bicie... kolega cięższy tak samo spadł opone równiez hu** strzelił.. zauwno jak jego DX 32!!! SUPRA V live everytime
Spoko czyli jednak tak zrobie, double tracka dam do przodu a supre na tyl, ale dalej nie wiem co z piastami ??? co dobrego polecacie w rozsadnej cenie?
nie laduj sie w NS roller qr20 ja juz ja drugi raz reklamuje i jest syfnia jakich malo po prostu sie wiury z niej sypia jak sie rozwalaja te podkladki a w 7anna mowia ze to nic zlego i to moja wina bo sie tam piasek dostal (a nie dostal sie oczywiscie), no i mi odsylaja jako bezzasadna reklamacje, to jest mozliwe tylko w naszym pieknym kraju NIE KUPUJCIE TEJ PIASTY!!!!!!!!!!!!!!!!!
piasta na przod mam dm na os 20 i jestem z niej zadowolony nic sie nie sypie
a na tyl mooze piaste promaksa za 55 pln czy cos w podobie mam ją od 4 miechów i jak narazie dziala dobrze nic nie przeskakuje i jest na sruby przynajmniej moja nie wiem jak inne modele
Pewnie wezme jednak na przod Da Bomba ( a moze jednak tego NS Roller, chodzi mi glownie o male koszty a pozatym z przodu raczej chyba nie trzeba mocnej piasty ze wzgledu na obecnosc amora), tylko wiem co z tylem : wybrac DM czy NS Coastera? Co myslicie?