najgłupszy użytkownik
najgłupszy użytkownik
panowie, proponuje konkurs na najgłupszego użytkownika tego forum! ponieważ wymaga tego zasada fair play, nominuje siebie!! proponuje poszperać w archiwum i odgrzebać kretyna of the year! bo jak wiemy niewiele nam tego roku zostało. Nie mam jeszcze pomysłu na nagrode , ale coś sie wymyśli, np każdy wysyła tej osobie pocztą lewą skarpetke;PPPPP
ale mi odwala- ale pomysł genialny- i wiem że nie ma prawych i lewych skarpetek
ale mi odwala- ale pomysł genialny- i wiem że nie ma prawych i lewych skarpetek
to jest mistrzostwo swiata w głypocie http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=8249 wentyl mistrzem głupoty
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przecie to byla nedzna prowokacja nie glupota ;/ w dodatku nie smieszna :(
A pomysl jest ok , tyle tylko ze zalezy co rozumiec przez glupote...
Wielu z nas czesto sie tutaj wyglupia, pisze posty o szczaniu na siebie, jedzeniu gowna i innych excesach, ale jak trzeba to potrafia zachowac powage i sa z nich fajne chlopaki :D
:ASD
A pomysl jest ok , tyle tylko ze zalezy co rozumiec przez glupote...
Wielu z nas czesto sie tutaj wyglupia, pisze posty o szczaniu na siebie, jedzeniu gowna i innych excesach, ale jak trzeba to potrafia zachowac powage i sa z nich fajne chlopaki :D
:ASD
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: