lamerskie pytanie o gwiazdke
lamerskie pytanie o gwiazdke
Czesc, mam takie proste pytanie. Nie znam sie na tym zupelnie i nigdy tego nie robilem. Chodzi mi o to, czy jak wbije gwiazdke do rury sterowej to czy mozna ja pozniej wybic i wsadzic do innej? Czy juz raczej nie? Nie mam pojecia na jakiej zasadzie to wszystko dziala a musze to zamontowac. Z gory dzieki za sensowne odpowiedzi.
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
hehe. bierzesz rurke, troche mniejszej srednicy niz sterowa, wkladasz ja, i trzymajac za korone przypieprzasz w ziemie amorem. wyjdzie. prostujesz kombinerkami i wpizdu razy mozna uzyc :)
popytaj w serwisach mzoe maja jakeis stare, pogiete. mi tam by bylo zal wywalic gwiazdke na powiekszona srednice, co to do fsa pigow kosztuje 17 zeta razem z kapslem o_O
wybijaj, prostu, nabijaj jeszcze raz :)
popytaj w serwisach mzoe maja jakeis stare, pogiete. mi tam by bylo zal wywalic gwiazdke na powiekszona srednice, co to do fsa pigow kosztuje 17 zeta razem z kapslem o_O
wybijaj, prostu, nabijaj jeszcze raz :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
taaaak wielka filozofia :P... podstawy mechaniki i fizyki wystarczy znac :P ;)... nie no a na serio to wysraczy przyłozycz prosto gwiazdke (czy tam szyszke - roznie nazywane) i prosto delikatnie wbijac :] ... nie widze w tym głebszej filozofii
takie spece a z byle czym do serwisu biegaja :P... lepiej sie nie przyznawajcie wiecej, bo dzieciaki z piaskownic sie beda z was smialy
takie spece a z byle czym do serwisu biegaja :P... lepiej sie nie przyznawajcie wiecej, bo dzieciaki z piaskownic sie beda z was smialy