Tekst mego kumpla
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja p.....e i po jakiego ch....a o tym zalozyles topic widac jaki kumpel z ciebie ze sie z niego nasmioewasz ja rok temu tez nie rozroznialem dh od dualu i trialu od streetu kolo z czasem wszystko9 zalapie przeciez uczymy sie cale zycie ja ciagle sie dowiaduje nowych rzeczy i co z tego.....wez wogole powiedz mi kiedy mam sie zaczac hahać :| .....................
dostajesz nominacje na JEDNEGO Z NAJGUPSZYCH forumowiczow :> :P
dostajesz nominacje na JEDNEGO Z NAJGUPSZYCH forumowiczow :> :P
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Ey, dobra, jak on jest totalnym ćwokiem to było mu powiedzieć że dual jest tam na górze a trial tam na dole... a zresztą marny z ciebie kolega, i ***** że nie potrafisz wytłumaczyć czegoś tak prostego, i masz tupet bo zakładasz taki topic i w ogóle to uważam że ty sam tego nie rozrużniasz, bo byś mu wytłomaczył(ciężko mi przychodzi myśl że biker może być debilem) a tak w ogóle to on wcale nie musiał się znać, a ty tak samo nie odrużniż gamy durowej od molowej albo zieleni malachotowej od celedynu albo stringów pd shortów (zakładam że masz 10 lat) i tak w ...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
dobra, spoko, miałeś fazę, nie ma co się przejmować...
apropo trialu, cytuje:
Kondzik17
Odp.: 64
Wejść: 1243
Forum: Ogólne pogaduchy Wysłany: 09.11.2004 21:13:51 Temat: Kup rower w markecie
U nas jest gościu który uwaga, uwaga: ćwiczy trial na fullu z marketu!! Zalewe mam z niego ostrą :D
I ty wiesz co to jest trial?
ale nie przejmuj się, spox,
jak tam brzuszki?
apropo trialu, cytuje:
Kondzik17
Odp.: 64
Wejść: 1243
Forum: Ogólne pogaduchy Wysłany: 09.11.2004 21:13:51 Temat: Kup rower w markecie
U nas jest gościu który uwaga, uwaga: ćwiczy trial na fullu z marketu!! Zalewe mam z niego ostrą :D
I ty wiesz co to jest trial?
ale nie przejmuj się, spox,
jak tam brzuszki?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297