inicjatywa WLEPKOtwórcza
inicjatywa WLEPKOtwórcza
Jadę sobie dzisiaj autobusem i wszędzie pełno wlepek różnych drużyn piłkarskich. I się zacząłem zastanawiać po co oni to naklejają. Doszedłem do wniosku ze po to aby rozpowszechnić swój zespół. I z miejsca przyszła mi myśl do głowy żeby zrobić wlepki promujące kolarstwo grawitacyjne, bo w końcu jest ono stosunkowo mało znane. Co o tym sadzicie? Jakie to ma według was szansę powodzenia? Może ktoś ma możliwość drukowanie takiego czegoś na nieco większą skalę?
Przy okazji zarzućcie kilka krótkich ale zwracających na siebie uwagę haseł, które mogłyby znaleźć się na takiej wlepce.
Przy okazji zarzućcie kilka krótkich ale zwracających na siebie uwagę haseł, które mogłyby znaleźć się na takiej wlepce.
Aj tink ze to jest hujowaty pomysł. Gdyz im nas mniej tym lepiej (nie odbierac tego źle). Jak sobie to wyobrażasz jakiś łepek to przyczi albo kto kolwiek inny i pomyśli kupie sobie bika. A co z miejscówkami, przeciesz tam będzie wtedy w *** typa i nie bedzie się gdzie ruszyć.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
po choj tak zasmiecac i tak juz jest pelno tych grafitti i innych syfow.... jak chcecie zeby sie sport rozpowszechnial to pokazcie takim 10 latkom co chca was nasladowac jak maja wykonac dany trick i dajcie im rady a nie kop w dupe i ********** gowniarzu :-/ przeciez to o dzieciaki chodzi bo taki facet co ma 30 lat raczej sie tym nie zainteresuje....
Wszyscy mowia ze najlepiej zeby byl underground, zeby nowych nie bylo, zeby malo kto o tym wiedzial... teraz mam pytanie - ilu z was jezdzi od wiecej niz 3-4lat? Ja jestem nowy - zaczalem w zeszlym roku ale myslalem o tym duuzo wczesniej za sprawa swojej rodzinki jednak jak wiadomo czasem rodzice i kasa nie pozwalaja...
Chodzi mi o to zeby nie pisac ze wszyscy nowi to lamy, ma byc "andergrałnd" jak to niektorzy pisza, ze nowi sa nieporzadani...
PS. Respect (albo restecpa dla tych co znaja Ali G in da House) dla ludzi ktorzy rozpowszechnili to w polsce
Chodzi mi o to zeby nie pisac ze wszyscy nowi to lamy, ma byc "andergrałnd" jak to niektorzy pisza, ze nowi sa nieporzadani...
PS. Respect (albo restecpa dla tych co znaja Ali G in da House) dla ludzi ktorzy rozpowszechnili to w polsce
-
- Kontakt:
beznadzienny pomysl.
1) po co?? zeby kolejne gromady dzieci "skakaly"?? Moim zdaniem nie powinno sie promowac sportow ekstremalnych...
mozecie sie z tym nie zgodzic, ale dla mnie "smaczek" polega m.in. na tym ze to jest cos innego, wyjatkowego!
Ja moge poniesc wszelkie negatywne skutki bycia w "podziemiu".
2)cale te vlepki to kolejny durny elo-wymysl. Szczezre mowiac, jak widze na przystanku 100 naklejek typu "legia ultras" etc to mnie taka kurwica bierze ze czesto zrywam to gowno. po jaka cholere to w ogole robia?? chyba ci idioci juz zupelnie nie wiedza co robic... pomyslunku niewiele wiec musza sie zajac jakas durnota :/
1) po co?? zeby kolejne gromady dzieci "skakaly"?? Moim zdaniem nie powinno sie promowac sportow ekstremalnych...
mozecie sie z tym nie zgodzic, ale dla mnie "smaczek" polega m.in. na tym ze to jest cos innego, wyjatkowego!
Ja moge poniesc wszelkie negatywne skutki bycia w "podziemiu".
2)cale te vlepki to kolejny durny elo-wymysl. Szczezre mowiac, jak widze na przystanku 100 naklejek typu "legia ultras" etc to mnie taka kurwica bierze ze czesto zrywam to gowno. po jaka cholere to w ogole robia?? chyba ci idioci juz zupelnie nie wiedza co robic... pomyslunku niewiele wiec musza sie zajac jakas durnota :/
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
ja nie czytalem wczesniejszych postow ale mysle ze 4x i dual i fr dh mozna rozpowszechnic .. bo street to raczej taka undergroundowy styl ... dirt w sumei tez przydalo by sie rozpowszechnic a co do tego ze to zly pomysl to ja sie nie zgadzam bo chcecie nowe traski chcecie wszystko ale jak nikt o was nie wie to nikt wam tego nie zrobi pewnie mysla ze z 30 osob w wawie jezdzi i dlatego nic nie robia ... jak by wiedzieli ze w wawie jest nas ponad sto ( pewnie i ponad 200) to by robili wiecej tego ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/